Srfn11 Girne12 ay evet ya su beyazlar asla istedgm gbi olamior yaaaaaaa hicte karistirmiorum hep biriktiriorum neler neler denedim yok yani olmuor istedgim
Girne12 Srfn11 evet canım aynen ya cok morelım bozuluyor havlular hep beyaz gelen giden oluyor utanıyorum artık
HuzurMelike Girne12 Benim doktorum günlük pedlerın hijyenik olmadıklarını ve enfeksiyon sebeolerının başında geldıgını söylemişti onun yerine kagıt havluyu katlayıp iç çamaşırına koyabilirsin ben öyle yapıyorum ve akıntım resmen yok gibi tavsiye ederim saglık için.
bebekteyaparimkariyerde Girne12 valla canım ben iki çay bardağı sirke kullanıyorum doksan derecede yıkıyorum mis gibi çıkıyor.hem mantar mikrobunu öldürüyor hem ben beyaz çıkıyor
Damlas Girne12 günlük pedler %100 pamuk olmuyo, olanlar da aşıırı pahalı. O yüzden yenidoğan bebişler için olan pamuklardan kullanıyorum , hem uyguna geliyo, hem de sağlıklı ☺️ günde defalarca değiştirebiliyorum böylece, tertemiz☺️
Srfn11 Girne12 Bikere bana bulasik tableti at icine beyazlarin ddiler onuda denedim olmadi denemedigim sey kalmadi vala ya