Gonul_yazc eymeninannesii az hapşırayım güleyim bi bakıyorum kaçırmışım kendimi 70 ilk neneler gibi hissediyorum 😂😂
eymeninannesii Gonul_yazc ahh canim ahh ilk zamanlar utaniyodum simdi bende guluyorum kendime nalalim hamileligin zor donemleri tutamiyoruz
Gonul_yazc nazlihasan ben sen öyleyim yapıp çıkıyorum iki adım atıyorum bi daha açıkcası bazen bebeğin suyu mu geliyor diye düşünmüyor değilim 😪
nazlihasan Gonul_yazc canım bende o şüpheyle gittim de doktora öyle bişey yok çok normalmiş şuan yeri daraldı bebişlerin😊
denizannee Gonul_yazc ahahha ya çok iyi yastık falan koymayı düşünüyorum bende nasılsa çıkamıyorum diye 🤪 21 haftanın içindeyiz bizde başından beri tek belirtim idrardı allah sabrını versin kardeşcim 🙋🏽♀️
ailecekizledik Gonul_yazc 32. Haftadayız her yarım saatte bir tuvalet ihtiyacı oluyor çıldıracağım artık😪 gece uykusu yok diyebilirim çocuğum hareket ettikçe afedersiniz çişim geliyor😜🤷♀️
Burcuveburcum Gonul_yazc 😂😂😂evet kesinlikle aynı durumdayım 18+2 yim hapşırmak ve öksürmekte çok çekiniyorum
Jass Ah! 😂 Bu iyi günleriniz bir de sonlara yaklaşınca klozet tepesinde uyuklamalar da başlayacak 🤪😂 ben ilk haftalar için çözüm olarak günlük ped kullanıyordum baya kurtarıcım olmuştu 🙃
Nata97 CANIm sen bide son haftalara bak 😂 tuvaletden cikip 5dakika sonra yine giriyorum. Bir damlamsu ictigimde bile tuvaletim geliyor