melegiminannesi A_S_K inşallah tabi ama bilemezsin bazısı coj erken öğrenmişken bazısı cok gec öğreniyor 😀
melegiminannesi Tgbnr123 benim doktorumda öyle sallamasyon bir doktor değil zaten 12. Haftamda kız diyen doktorum başkaydı benşm doktorum hic cinsiyet belirtmesi yapmadı gecen hafta gittiğim De erkek gibi sanki dedi bugün pipisini görünce erkek bu dedi 😀
NeverTooLate melegiminannesi doktor ben hiç sormadan 13+5 te kız dedi çok şaşırdım söylemesini beklemiyordum.Hep tedirgin oldum acaba değişir mi diye 16.haftada bir daha gittim yine kız dedi.Detaylı ultrasonda da değişmezse oldu bu iş 😄😄😄
melegiminannesi Nerm7n ben en başından beri aynı doktora gidiyorum ama değişecegini sanmıyorum baştan erkek drdi kendi doktorum ayrıntılıyı yapan kız demisti sadece ondada zaten kücücüktü
EbruKrhn melegiminannesi biraz alışmak zor oluyo ama sağlıklı olsun yeter alıştım şmdi oğluşuma kavuşmaya az kaldı😊
kocisininprensesi Rabia2019 yok özele gidiyoruz doktorumuz hep aynı. Ama ilginç olan kendi doktorumda acilde ki doktorda erkek demişti 🤭 meğersem miniğin özel bölgesi biraz iriymiş eh birde işe kordon karışınca😂🤭
Rabia2019 kocisininprensesi ayy bana da 14 ye erkek dedi doktorum bi çıkıntı da vardı acaba yanılmış olma ihtimali var mı ki 🙈
melegiminannesi kocisininprensesi işte o irilikten dolayı doktorum yinede 2 hafta daha bekleyelim dedi ayyy ne zor ya 😀😀
Ahmer0412 melegiminannesi bana da 12+2 de kız dedi şuan 14+4 hep kızım diye seviniyorum erkek derse resmen yavrum beni trollemis olur 🤣🤣
Ssraa Arkadaşıma 15 de erkek demişlerdi haftalarca oğlum diye sevdi isim bile koymuşlardı, geçenlerde ayrıntılıya girdi kız olduğu ortaya çıktı. Nasıl şok yaşadı anlatılmaz😅
melegiminannesi Ssraa ya gercektende şok oluyor insan kız diye sevdim sevdim simdi erkek dedi cocukta şaşırdı 😀
minikkurabiyem2019 Tiredmother hayırlısı olaun bakalım benimde suan 14 haftalıgım 2 hafta önce kontrolumde baya bacaklarını acmıs şekildeydi cınsıyette belirti varmı dedim cok buyuk olasılık kıza cok benzıyor dedi 🤗 koz göstermez felan dıyorlar ama bakalım 2hafta sonra be diyecek