Deniziimmm melegiminannesi canım ya senin kız diye biliyordum evet bi kaç kez postlarda görmüştüm 😊 sen kadar şok olucam ama hayırlısı olsun inş evlat evlattır mutlaka ama insan kendini ilk ne derlerse ona hazırlıyor sanırım 😊
melegiminannesi Deniziimmm ilk o dendiği icin belkide biraz farklı hissettim evet postlarda hep kız dedim ama erkekmiş 😀
Deniziimmm ikinciprensimgeliyor benim oğlum da öyle babasının kopyası ama anne aşığı oğlum 15 yaşında 😊 şuan ikinci gebelik bu da erkek çok istedi oğlum erkek kardeşi olsun rabbim duasını kabul etti sanırım oğlumun 🙏😊
Birkalpdaha melegiminannesi ayy bende böyle bir şeyden hep korkmuşumdur çünkü öğrenince hayatta dayanamam hemen gider bişeyler alırım kendimi biliyorum 🙈 o zaman mecbur kesin denilene kadar beklicez seninde inşallah Rabbim gönlüne göre versin sağlıkla hayırla gelsin tosbik 🥰
Rabia2019 melegiminannesi kaybolmaz ama kordonla karışabiirmiş 😂 doktorumuz da kesin demedi ama bakalım 🤷🏼♀️
Gamzeemrmrt melegiminannesi oyle nasıp. Cnm. Yıycek ekmegı olan gelıyor bnmde ıkı tane var. Onlarda dıger tarafta şefatcımız olur ınslh
Birkalpdaha melegiminannesi mecbur beklicem yoksa pembe donlu bir oğlum ya da takım elbiseli bir kızım olabilir 😂
EbruKrhn melegiminannesi canım benimde 12-14 haftalarda kız denmişti 17 de erkek olduğunu öğrendik doktorum bile şaşırdı şimdi 35 haftalığım😊
melegiminannesi A_S_K inşallah tabi ama bilemezsin bazısı coj erken öğrenmişken bazısı cok gec öğreniyor 😀
Tgbnr123 Menis21 kiz bebek bekliyorm 11.haftmn sonnda belli oldu. Suan 18 haftalgm ve kız 😊 doktr tecrubesi de onmli bnce
melegiminannesi Tgbnr123 benim doktorumda öyle sallamasyon bir doktor değil zaten 12. Haftamda kız diyen doktorum başkaydı benşm doktorum hic cinsiyet belirtmesi yapmadı gecen hafta gittiğim De erkek gibi sanki dedi bugün pipisini görünce erkek bu dedi 😀