AyEr Seymakayaoglu 25+5 ıken 900 gramdı canım doktorum gayet kılosu guzel dedı kıloyu pek kafana takma
Kaya1902 Seymakayaoglu 1.170 gr. Dı o haftada normal dedi sağlıklıysa takılma canım tosun gibi doğsa daha mı iyi bebek bebek gibi olmalı bence ❤️
Minnos_anne Seymakayaoglu bende 27 hagtaligim 1 kilo 100 gram dr. 28 haftaliksin dedi 1 hafta onde soyledi 28 haftaliga bu kilo normal dedihalbuki ben 27 haftaligim
Mavigozunannesi Ilk gebeligim de 27. Hafta da 1 kiloydu kızım dr normal dedi ama 4q. Hafta da 3100 gr doğdu yani minyon bir bebek bu genetik çok fazla takma kafana sen yenene içmeme dikkat et yeter ben ve esim de yapılı insanlar değiliz çocukta anne babaya çekiyo doğal olarak babası 2 kilo doğmuş ikiz olduğu için yani kilolu bebekler le kıyaslama sen huzurlu ol ki bebek te huzurlu olsun sağlık en önemlisi kilolu olup sağlıkta problem olsa daha kötü çok az değil kilosu
AyEr Seymakayaoglu cok fazla takma onemlı olan saglıklı olması rabbım elı ayagı duzgun hayırlı evlat olsun ınsallah
Seymakayaoglu @Mavigozunannesi icim rahatladi biraz ben yapiliyim ama esim minyon bilmiyorum nasil bisey cikacak :))
ikinciprensimgeliyor Seymakayaoglu canim bizde oyleyiz ben yapiliyim esim minyon ilk oglum 37+3te 3600 dogdu.cocuklat kilo genetigini anneden, boy genetigini babadan alirmis🙄😄
Zeymomm Minnos_anne bende 27 haftalikken 1100 1200 arası dedi 31 de gidicem tekrar benimde ondeydi 1 hafta