Buseersoy Slnrhz devlet söylemedi başka özele gittim oda kesin kız bu değişmez dedi kafam çok karıştı
Slnrhz MENUR bnm ikiz biri kesin kız diğeri kıza bnziyo dedi ne kızlarım diyeblrm kızım ve diğeri diyecem artık😁
Tgcmrt Slnrhz benimde doktorum ohaftalarda ikiside kız dedi bişeyler almak istiyorum artık ama değişir mi diye düşünüyorum sonra ☺️ Şuan 16 haftalığız birbirine hem arkadaş olurlar iki kız ne güzel 😍
Slnrhz Tgcmrt kız güzel de bnm normal yoldan çocuğum olmadığı için ondan diğerinden emin olmadığı için diyorm inşaaalllah erkek olur
Tgcmrt Slnrhz Allah gönlüne göre versin canım benim bi oğlum var zaten o yüzden bunlar kız olsun istiyorum eşim de erkek olsun diyo biri babasının adını koyamadı ilk çocuğa diye 🥴
Slnrhz Buseersoy evet ya valla Bn biri kesin kız diye kız eşyası aldım diğeri kız olursa alışverişe devam erkek olsada onada almaya başlicam
Denizanne Slnrhz benim 12. Haftada kız dediler. Şuan 27 haftalığız hala kız canım %100. Tabi kesin değişmez denemez doktora ve bebeğe bağlı
Slnrhz Denizanne allah sağ salim kucağına versn canım bakalım çarşamba günü devlete gidibce anlicaz video çekimi yaptık orda kesin kız olanı bnde Anladm diğerini emin değilim dedi arada bi doluluk vardı