melasya dr um henüz tam gün vermedi mayısın 20.sinden sonra dedi .sezeryan olucam ilkinde tam anestezi almıştım şimdi spinal olucak korkular şimdiden başladı sizler ne durumdasınız.gecen hafta kontroldeydik 32 hafta 2250 45 cm ben bir ayda 4 kilo almışım dr seker yğklemsini tekrarlayabiliriz dedi
Yasemincifci melasya hazirann 8 inde 40 ımız tamamlanıyor31+5 iz ben doğumdan korkmuyrm beneğime odaklandım beni korkutan şey sezeryan kesip biçilmek umarım olmam😑 ilk gebeliğim
Mirom melasya bende bugün 33 haftama girdim canım ikinci çocuğum benmde sezeryan olucam benmde endise korku hersey var doğum cantan hazrmi ben hazirlamadm ütülencek var onu da yapayım oyle hazirliycam nasipse
Tubademir85 melasya benimde son 47🙏🤣ama doktorum 39.haftada gelecek diye düşünüyorum dedı ayın 20 si gibi nasipse..bende 3 kılo bırden aldım ama iştahım açık yediğim ıcın aldım seker falan yok elhamdülillah.. Oglum da 32+2 de 2kılo idi şimdi 33+2 olduk
melasya melasya hayir 28.haftada cikmadi bisey dr yediklerine dikkat et dedi ediyorum ama anlamadim hic
melasya Mirom daha dogum cantasini hazirlamadim ama bebegin kiyafetlerini yikayip utuledim yerlestirdim dolabina odasi hazir.bakim malzemeleri bezler islak mendil ve hastane susleri ikramliklari son olarak hastane cantasi kaldi.heyecan dorukta
melasya Tubademir85 yuksek ihtimal benimde ole olucak 20 sindn sonra dedi 21 i de olabilir.38.hafta biter bitmez alir diye dusunuyorum.hayirlisiyla saglikla gelsinler.1 ay gibi sure var o zmna kadar en hizli kilo aldiklari donem tabi bende alirim kilolar tavan