Anm merhaba güzel anneler, benim gibi tansiyonu düşen varmıdır neden böyle acaba? 9haftama 1 gün kaldı ama kaç gündür tansiyonum 104,108 kafamı kaldıramıyorum😫 normalde 123 falan olması lazım kendimi iyi hiss etdiyimde yani
lilamom Anm duzelir buyuk ihtimalle canim benimde normlde tansiynum yuksektir ama hamileligin basindan dusmeye basladi 9/5 lere kdr dusuyodu surekli alisik olmadgmdn ayakta duramiyodum 16. Haftada falan duzeldi simdi cok nadir dusuyor
esractn Anm normal ben hastanede yatarken hep bu sekilde cikiyodu hemşire normal diyodu. Bi kac kere 9a 4 cıktı tuzlu biseyler ye ayaga kalkma diyorlardi
Nurlela Anm benimde 8 5 / 9 6 arası hep canım düşük seyrediyor ama internette hamilelikte olabilir yazıuor
Ckyert Anm ben sürekli tuzlu ayran içtim o dönemde , dışarıya çıkarken 2 tane falan aliyodum sbah kalkar kalkmaz ictigimi de biliyorum düzeldi ama sonra , dışarı cikcagin zaman al yanına mutlaka
hatice333333 bende 35 haftalik oldum benimde en başından beri 8/5 10/6 hep bu aralıklarda tansiyonum halada öyle halsizlik yapiyo carpinti falan hamilelikten oluyomuş doktorum söylemişti 😔
annee1997 canım men 31 heftedeyem mendede olur hemişe hekime soruşmuşam deyir normaldı olur hamilelerde deyir esas odu qalxmasın qalxması çox ziyandı uşaga..birde seher yemeyini neçede yeyirsen? çox vaxt gec yeyende olur hekim demişdi
Anm annee1997 hee bldm canm mende ele hekime dimeyi unutdum. seherler ele yirem mecbur düzğ normalda hamşlede olmasam seherler yiney yimezdim ama şndi medem agıyr ona göre işdahaızda olsa yiyirem mecbur 7in yarsınan duruq oglumnan yoldaşmnan oman sorada yirem necede medem agrısa
Anm lilamom ne güzel canm bendede öyle olur inşAllah yoksa kafam kalkmıyor bide daha 9 aylk oglum oldugu için zor😓
Anm Nurlela evet canm her kes öyle dedigne göre normalmiş ama insan kafasını kaldıramıyor o yüzden🤷🏻♀️
annee1997 Anm Hekime mütleq denen ama mene dermanda yazmışdı hekim demişdim yaxşı yata bilmirem geceler durandada başım agrıyır teziqim olur oda novarest adlı sakitleşdirici derman yazdı onan sonra düzeldim..Sende problemlerivi hekime de belke nese yazacaq burda yazılanlara fikir verme esas hekimdi here bir cüre keçirir hamileliyi
lilamom Anm anliyorum seni gercekten birde normalde tansiyon dusuklugu yasamayan insanin kaldirmasi zor oluyor zarari yok ama insani mahvediyor bende ne kahvaltimi hazirlayabiliyordum ne ayakta durabiliyordum hatta bir kere tamamen gozum karardi emekleyerek odaya geldim yattim yatinca duzeliyordu malesef sabretceksin canim suan tuzlu seyler tuket bana iyi geliyordu tuzlu yiyince yukseltiyordu idare ediyordu biraz
Anm lilamom canm yha sendede baya zor olmuş Allah yardımcın olsun, bende yiyorum sabahdan beri daha içim almıyor valla tıkandm🤦🏻♀️
Anm Ckyert alırım canm teşekkür ederm, bizde ama limon falan yani turş şeyler yerken düşüyor normalde ama sende turş yedi dedigne göre o zaman faydası var deniycem Limon yemiycem ama o benden hep böyle yapıyordu
Anm Nurlela aminn canm, benmde dizim falan agrıyordu geçdi sanki krılmış gibiydi inşAllah sendede tamamen geçer
Dilanyilmaz55 Ah canım bende 8 haftalık aynı şey bende de var hatta benim daha da çok düşük ama malesef yapacak bisey yok allah yardımcımız olsun