Kader72 Güzel hamisler hamile kalmaya başladığım da 55 tim . Şuan 58 kiloyum 21+5 günlüğüm . Sizce nasıl gidiyorum. Sizler ne durumdasiniz bakalım 💙
Haribo42 Kader72 hic kilo almadim☺️ Bende anlamiyorum valla ben normalde asiri zor kilo alan biriydim hala alamiyorum 17+3
Kader72 Haribo42 bende 3 kiloyu 16 dan sonra aldım o zamana kadar ne aldım ne verdim . Birden alınca şaşırdım bu ay içinde oldu hersey
Elifee Haribo42 ilk 20 de bende almadım canım hatta 3 kilo verdim hiç üzülme almıyorum diye 20 den sonra çift çift alıyorsun kiloları 🤩
Kader72 Modies kişiden kişiye değişiyor canım kilon varsa fazla almışsın. Ama yoksa zayıflar hemen alıyor sonra verebiliyor kilolularin işi biraz daha zor benim düşüncem
Elifee Modies bizim doktor olsa çok kızardı🤗 ilk hamile kaldığımda 15 kilo alırsan kavga ederiz demişti toplamda😟
Elifee Kader72 ben çok hızlı kılı alan biriyim aşırı korkmuştum çok kilo alacağım diye ama hamilelikte hiç iştahın artmadı doktor da çok iyi dedi 10 la tamamlarsam süper olacak 🤗
Modies Kader72 Elifee normalde zayıftım ama yemem de artmadı ☺️ Yaştan galiba kızmadı da doktor valla
Haribo42 Elifee valla alsamda bi hamile moduna girsem karnimda yok kdr kucuk hafifffffff bi cikinti olustu o kdr çatlicammm gari😂😂😂