Haticeebasyoll Demetgk canim bende 3 gun once spinal sezeryan la bebegime kavustum şükür kisiye gore degisiyor tabi agri esihine bagli ben de cok nazli hemen her agriyi buyuten bi insanim en kotu huyum budur ama sezeryan olduktan sonra bebegim icin ameliyattan 4 5 saat sonra yurumeye basladkm bebegimle ilgilenmeye basladim sadece dikisler sizliyo arada adet agrisi giriyo o kadar onu da bebekle ilgilenirken unutuyorsun 🤗
Gizem_miros Anneballari58 dogumdan sonra yapildi bana cunku gazimi cikartmadim.hemen tuvaletede cikamadim oyuzden
Saratln Demetgk bende korkuyorum ama imkansız olsaydı Rabbim bana bunu nasip etmezdi. Son ana kadar normal doğum. Hem çabuk toparlanıyorsun hem sonradan dikiş ağrısı çekmiyorsun. 2kıta 1 ailenin en son attığı youtube videosunu izle canım. Kız 3 gün çok ağrı çekmiş
Melek34 Demetgk ben sezeryan oldum 3.5 yil oldu ne agri ne sizi ne bisi hic bi Skntisi yok komple uyutuldum tabi 😂 diger turlu yapmaya cesaretim yok Simdi ikinciye hamileyim Daha erken olcak Sezeryan risk almamak icin normal hic dusunmuyorum cnm 🌸😊