Tutor Tarkan sağlıkla ve eğinizi kucağınıza alın inşallah ben 39 yaşındayım 2. Gebeliğim 35. Haftamdayım 1. Ye göre birazcık zorlandım hareket vs anlamında ama geçti gitti bile çoğu
34elif Esim mavi gozlu buyuk oģlumda mavi gozlu oldu 😁 kucuk olan 2 renk var gozunde mavi kahverenci 3. nasil olur bilemem
BeyzZaA Tarkan 19 yaşındayım 2 senelik evliyim 32 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyoruz hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah 😌
Filizseb 39 yaşındayım 4. Gebeliğim 18,14,ve 11 yaşlarında 3 çoçuk annesiyim 2 oğlum bi kuzım var 😊 şimdi 2 kuzım 2 oğlum olucak inş 25 haftalık olduk
mf_ozturk Tarkan 19 yaşındayım, bir senelik evliyim, 11+5 haftalık hamileyim 🤰🍋 Cinsiyetimiz henüz belli değil gönlümden kız geciyo bakalım Rabbim herkese sağ salim kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah 😁💃
BeyzZaA gh2019 sevdiğimle erken yaşta evlendim 20 bile değil 19 yaşındayım siz çocuk olarak görebilirsiniz tabi ama ben o olgunluğa ulaştığımı düşünüyorum hiç olmadı bebeğimle birlikte büyürüz inşallah 🙂
Esraesra06 Tarkan 31 yaşındayım 5 senelik evliyim ilk bebeğimiz kısmet olursa son 5 günümüz kaldı kavuşmamıza 💕
smyydnz 22 yaşındayım 2 senelik evliyim 12 haftalık hamileyim kuzumuz önce sağlıklı olsun inşallah ☺️ Babamızla içimizden erkek bebek geçiyor bakalım kısmetse yarın ikili testte cinsiyetini öğrenicez minik kuzumun 👼💕
Annee1 31 yaşındayım üç yıllık evliyim 37 haftalık ilk hamileligim nasipse kızımız olacak rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin herkese🙏
mrwt157 Tarkan 28 yaşındayım 3,5 senelik evliyim 34 haftalık hamileyim minnoş prensesimi beklemekteyim 🤗 24 yaşımda evlendim kariyer de yaptım iç mimarım çalıştım da şimdi de bebişimi kucağıma almak için sabırsızlanıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin 🤩🥰
Mutlulukgeldi Tarkan bende 22 yaşındayım 2 yıllık evliyim ilk bebeğimiz olacak inşallh 31 haftalik hamileyim cinsiyetimiz kızzz😍😍
Esenn1 Tarkan 28 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim 18 haftalık hamileyim ilk gebeliğim cinsiyetimiz kız sağlıkla gelsinler inşallah 😊🙏