Sifauzun_2 Nisaninannesi geldim valla 😂 yatan bir hamile olarak buraya sardım ben sürekli yattığım için hareketlerini net hissediyorum sen nasılsın
Nisaninannesi Matmazell ben elizan yada arya istiyorum eşim isdemio hiranur duo ilk kizimin ismi Nisanur bende onu istemiyorum 🙄
Nisaninannesi Sifauzun_2 şanslısın ben sabah 6.30 da.kalkip yedide iş başı yapıyorum kızıma babanne bakio üç gibi evde oluyorum yemek ortalık topla anca.aksam uzanabiliyorum
Nisaninannesi Matmazell sırt üstü yatınca hissediyorum kuzum ama çok hareket yok ole ayakta benim isim 3 kat inip çıkıyorum gunnicinde çok yoruluyorum
Efsuni Bizde 23+5iz ama bu hafta ile birlikte çok ağırlaştığımı fark ettim ramazan gelmeden evi bir dip köşe temizleyeyim dedim ama ev bana bakıyor ben eve normalde kıpır kıpır olan ben kolumu kaldıracak gücü bulamıyorum 😓 sizler de durum nasil ağırlastiniz mı
Nisaninannesi Efsuni ben canımın gurlugune ayaktayım glm bizde badana yapalım diyoruz bebek gelmeden eşim izne çıkarsa bakalım artik
Sifauzun_2 Nisaninannesi canım keşke sağlıklı olsamda bende her işimi kendim yapsam rahim ağzı kısalığı var bende düşük tehlikem olduğu için nerdeyse 10 haftadır yatıyorum ama çok şükür bugünüme yaa
fts01 bizde 23+5 olduk çok şükür ama çok hareketli değil belirli zamanlarda oluyo ve sağ tarafım daha sert ve şiş gibi sola göre bebek o tarafta ondan mı acaba sizde nasıl
Efsuni Eliif evet canım bende hem vajinal ağrı hemde adet olacakmış gibi sancılanıyorum ama sık değil 2 3gunde bir olur dinlenip uzanınca geçiyor
sirinella Nisaninannesi karar veremiyoruz isimsiz kalacak diye korkuyorum yakıştıramıyorum hiç bi ismi ilk Nebil olacak inşallah 🥰