Yusbur YadeOmer çok geçmiş olsun canım inşallah geçer de iyileşirsin ama sana şunu söyleyim bende de aynıları oldu ben 31 haftalık hamileyim bana yatış yapmadılar ama tansiyonum şekerim ve protein kaçağım birden çıkıp arttığı için idrar biriktirdim 24 saat tansiyonumu ölçtüm 1 hafta yani sürekli hastanedeydim ama 1 haftanın sonunda tansiyonda protein kaçağıda normale döndü sadece şeker kaldı onada dikkat ediyorum.Allah yardımcın olsun inşallah seninki de geçer 🤲
YadeOmer Yusbur amin canım çok teşekkür ederim geçmiş olsun sana da,sen de kaçıncı haftada fark edildi peki bir de idrarda proteinin düşmesi için özellikle uyguladığın birsey var mıydı yoksa kendi kendine düşmesini mi beklemek zorundayız
25agustos YadeOmer çok geçmiş olsun canım belkide hayırlısı erken gelmesidir sağlıklı gelir inşallah sende sağlığına kavuşursun🌷🌷
YadeOmer 25agustos amin canım teşekkür ederim,haklısın Allah bilir biz bilemiyoruz ki ne daha iyi ne zaman daha iyi inşallah ne hayırlı en güzel zamanda doğar yavrum
Yusbur YadeOmer çok sağol canım bende şeker ve tansiyon birden çok yüksek çıktığı için protein kaçağını tetiklemiş yememe içmeme çok dikkat ettim tansiyon düştükçe geçti diye tahmin ediyorum çünkü tansiyonum normale dönünce şişliklerimde geçti idrarımın rengide düzeldi protein kaçağıda kayboldu tuzsuz ye biraz dikkat et geçer bana da demişlerdi birazda korkutuyolar en kötü ihtimalleri söylüyolar sen içini ferah tut geçer allahın izniyle. Bende 1 ay önce fark edildi yani 27 haftalıkken falan sonrada 1 hafta içinde geçti
YadeOmer 25agustos halâ yatıyoruz canım gece boyu saat başı tansiyon ölçümü yapıldı çok şükür 7/8 arası çıktı düşmüş yani bi kere yükseldi sadece gece boyunca. Nst güzel gidiyor ama protein kaçağı tespiti için 24 saat dolması gerekiyor akşam 6.30 da belli olacak çıkıp çıkmayacağımız inşallah sorun görülmez de gideriz evimize
Hasretsaka Doktorlar her ihtimali söylemek zorunda gebelik zehirlenmesi denen şey hafife alınacak şey değil. Ben ölümden döndüm bu yüzden. Tansiyonum hep 8 9 seyrederdi birden bire şiştim ve 12 13 çıkmaya başladı. Ben 12 13 normal diye üstüne düşmedim. Aradan iki gün geçti şiddetli ağrılarla hastaneye yattım karaciğerim yırtılmak üzereymiş. Kanımdaki pıhtılaşma değerim çökmüş. Acil sezeryanla iki saat içinde aldılar bebeği. 34 haftalık doğdu. Yoğun bakım maceramızdan sonra şuan iyiyiz. Korkutmak için yazmadım bunları ama tansiyon illet birşey çok dikkat etmek lazım.
YadeOmer Hasretsaka çok geçmiş olsun size de canım,evet böyleymiş maalesef biz de tüm gece araştırdık. Doktoruma da kızmıyorum aslında söylemek zorunda biliyorum ama ben hiç beklemediğim için böyle bir paniği riskleri bir de ilk gebeliğim attan düşmüşe döndüm. Şimdi daha iyiyim burda yaşayıp atlatanlar olduğunu okudum ya iyi geldi inşallah güzel çıkar sonuçlarım da giderim evime
YadeOmer Irmakdkm her riski söylemem gerek üzülme ama diye anlattı yüzüme yüzüme arka arkaya canım,hatta en son beyin kanaması geçirebilirsin dikkate al dedi o da haklı aslında ama ben kendimi çok iyi hissettiğim içim şişlikler dışında,beklemiyorum bunu
Srfn11 YadeOmer Allah yardimciniz olsun en yakin zmnda en saglikli bir sekilde dogsun bebegin insallahhhh🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ersozburcin YadeOmer canım benimde bir günlük ani tansiyon çıkışım oldu ellim şişti tansiyonum 18 e çıktı ama protein kaça vs baktıklarında birşey çıkmadı çok şükür bir daha olmadı ama yine hep ölçüyoruz inş seninde anlık birşeydir. genelik zehirlenmesi çıkmaz 😔
YadeOmer Ersozburcin inşallah canım benim çok sağol,Allah korumuş sizi de darısı bize inşallah. Duaların gücüne çok inanıyorum bekleyecek kızım benim de protein sonucum güzel çıkacak inşallah 💐💕💕
Rahaydor1523 YadeOmer rabbim şifa versin inşallah minik bebeğinize ve tabiki size de ikinizinde birbirinize çok ihtiyacı olduğu bu dönemde sağlıklı güzel günleriniz olsun inşallah daha çok minnoş bir bebek zamanında gelsin bütün kuzular 🌸😌
YadeOmer Rahaydor1523 tabiki teyzesi kızım için ağlamıyorum artık hep olumlu şeyler konuşuyoruz eşimle de hiç kötü senaryoları değerlendirmedik nasıl olsa akşam sonuçlarımız çıkacak 😌💕
UFukrabia YadeOmer Çok geçmiş olsun cnm allah acil şifalar versin bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🙏🙏