Melike26 Candy77 geçen hafta 1735 gr dı benim 30+2 de. Muz ve kaşar peyniri en çok kilo aldıran yiyeceklerden. Ancak muz sana kabızlık yapabilir bilgin olsun
hunilimom Candy77 31 de 2 kiloydu kasar peynir yumurta yiyorum sabah kahvaltısında meyve yiyorum haftada bir yada iki gün et tüketmeye çalışıyorum canım gelişimi vs iyi hatta önden gidiyor
gokturkhicret55 Candy77 bende kılo alımı dursun diye dua ediyorum normal dogum istediğim için iri bebek 32 haftamda 2700 du suan kaç oldu bilmiyorum 35 haftalığız ☹️
Kahramanlar Ben 32 haftalığım karnım titriyor böyle tekme gibi değil 5 sn boyunca titriyor çırpınıyor gibi bugün başladı sizde de oluyor mu
Gulsum2308 Kahramanlar ya canım bende 34+3 haftalığım bende öyle titremeler farkettim neden oluyo acaba bi kaç saniye sürüyo
TugceBoydas 32 haftalıkken 2.400 gr 45 cm boyumuz vardı, şimdi 33+5 iz ne durumda bilemiyorum. Ama iri nır bebek ve önden gidiyor haftası. Normal doğum çok istiyordum ama şimdiden kafası 36 haftalık olduğu için biraz zor dedi doktorumuz :(
Kahramanlar TugceBoydas sana sezeryan yolu gözüktü gibi canım Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsinde