Sever Kızlar merhaba eşler için hamamda ayrılmış özel kısımlar oluyor biliyorsunuz gidesim de var değişiklik olur diye sizce bi sıkıntı olur mu ?
Weewe Sever ben 20. Haftada gelin hamami icin gittim, hamamci teyze buharda kalma, serin alanda dur, bir su dokun cik dedi. Hamam pek tavsiye edilmiyormus gebelere.
GozdeCemre Sever ben eşimle iki gebeliğimde de gittim canım fakat sıcak su havuzu sauna hiç girmedim sadece eşimin yanında oldum duşumu aldım o kadar onlar kızımla eğleniyor bende izliyorum
Damlas Sever çook sakıncalı olabilir, bana da yasak dedidoktorum. Nolur nolmaz hiiç bebeğini riske atma canım
gksuaks Sever Benim en yakın arkadaşmın gelin hamamı vardı ama doktorum mikrop kapma ve sıcaktan dolayı izin vermemiş gtmemiştim. Bence hiç tehliye atmayın ben doğumdan sonda en uygun zaman da gidip bi güzel rahatlama hayali kuruyorum :)
Efsuni Hamam sıcak olduğundan kasılmaları tetikleyebilir ve steril olmuyor sıcak yerlerde mikrop daha çok ürüyor bizde eşimle termale gitmek istemiştik doktorum sakın hamam ve termal suya girme demişti erteledik mecbur genelde tavsiye edilmez ama yinede siz bilirsiniz