Rknvlkn Kızlar ya az önce ağır kaldırdım bi an boşluğuma geldi alt karnımda ağrı oldu bi anda sertleşti karnım sanki leke falan birşey yok ama çok korkuyorum 😔
Merve20 Rknvlkn hiç bişry olmaz Allah’ın izniyle canım korkma. Ben ne ağır şeyler kaldırdım sonra ağrım girdi ama dinlenince geçti. Dikkat et çok ağır kaldırmamaya çalış
Kzysmom Rknvlkn cit kirildim olmayın 2 yasinda oglum var 35 haftalik hamileyim her dakka güreş halindeyiz hep kucakta bi yandan is temizlik dogum temizligi falan.... sakinmayin o kadar
Reykzy Rknvlkn bişey olmamış işte sıkma canını aklından çıkıyo bian insanın çevredede kimse yoksa tezcanlıysan kaldırıveriyosun herşeyi ama daha ağırlaşmamışsın unutman normal stres yapma
Rknvlkn Kzysmom çıt kırıldım değilim canım bütün gün bende her işimi temizliğimi yapıyorum koli kaldırıyorum mobilya beşik aldık eşimle kurduk baya ağırdı kaldırıp duvar kenarına koydum ve karnımdan birşey koptu gibi birşey hissettim o zamandan beri ağrıyor işte sürekli lavaboya gidip leke falan var mı kontrol ediyorum
Nurozsln Rknvlkn bazen bende de oluyor geçen 10 litre su kaldırdım unutup kasığım gerildi gibi oldu ama çok şükür 🤲🏻 dua et canım benim içini rahat tut sağlıkla gelsin inşaAllah 🥰
25agustos Rknvlkn bişey olmaz vanım bazen küçücük bir öksürükte bile kramp giriyor yarım saat kıvrandığım oluyor 😒 ağırlık kaldırırken öksürürken bile kontrollü yaparaan sorun olmaz
Songlkaraduman Rknvlkn benim de bir ara boşluğuma geldi aynı haftalar da aynı şekilde oldu çok şükür birşey olmadı hatta baya ağır kaldırmıştım ben
Masalmom Rknvlkn Aman diyeyim bir daha sakin yapma bende hiç kendimi sakınmadım sakınmadım en sonunda bebeğim aşağı düştü kasiklarima günlerce yattım hastanede vicdan azabından öldüm 28. Haftamdan beri bebeğim kanalda hep erken doğum riski ile geldim bu zaman şuan 38. Haftadayım şükürler olsun ama hastanelerde yatıp kalktım desem yeri var bırak her şeyi bir kenara evladından önemli değil
Bilgeferhat Rknvlkn bende evde sürekli kaldırıyorum ediyorum tabi dikkatli aniden kaldırdıysan ağrın devam ediyorsa bir acile git kuzum çıt kırıldımlıkla alakası yok bunun boşluğuna denk gelip ani hareketle kaldırdığın için korkman normal yoksa hepimiz ağır kaldırıyoruz gün içinde illa ki sen sıkma canını biraz daha bekle baktın ağrın hala devam ediyor bir acile git
hunilimom Rknvlkn 32 haftalik hamileyim butun isimi kendim yaptım ama yinede birşey olur mu diye bende tuvalete gidince bakıyorum ister istemez korkuyorum ama dinleniyorum hemen uzanıyorum sende uzan kuzum dinlen yorma işlerini yarın halledersin
Rumeysa52 Rknvlkn birşey olmaz Allah’ın izniyle canım ağrı psikolojikmen de olabilir , benim psikolojikmen sorunlarım çok olduğu için herşeyi ona yoruyorum galiba ama , ağır kaldırdın bişey olacak düşüncesiyle ağrı hissediyor olabilirsin