CanSuu Sultanys 36 haftalık olduk bugün park hayata gidiyorum bende doktorum Hasan Şahiner çok memnunum doktorumdan
Meru Sultanys bende afyonlayım 21 haftalık hamileyim kızlar detaylı icin fuar hastanesine gidicem ama sizce nasıl hastane
Sultanys Elifakcaaa hasan sahiner bizimkide memnun musunuz doktorunuzdan doğumuda park hastanesimdemi yapmayi dusunuyorsunuz
Miniklerim03 Sultanys benim 2. Hamileliğim ilkini mavide fatih celik var ona gittim cok memnun kaldım 2. De ona gdiyorum
Sultanys CanSuu bende cok memnunum Az kalmis Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah😊
CanSuu Sultanys amin canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin allahım yavrularımızı cinsiyeti bellimi sizinkinin
Sultanys CanSuu evet erkek dedi ama kiyafet hazirligi yapmayin 20. Haftada tekrar bakalim dedi.Sizin ki
Elifakcaaa Ben hasan sahinerden memnun kalmadigim icin gulengul hanıma gectim ve cok memnunum insallah hepimizin ki saglikli olur
CanSuu Elifakcaaa gülengül hanıma bi arkadaşımın eşi gidiyordu kaç haftalık olmuştu ağrıları vardı Hasan beye görün bide dedim kızcağızda kist varmış nasıl görememiş bunca zaman demiş Hasan hoca oda gülengül hanımı beğenmemiş
Bernazumra Afyonluyum bende antalyaya gelin gittim 15 haftalık hamileyim rabbim sağlıklı bi sekilde kavuştursun yavrularimizi bize 😍🤗