Mrv60 Merhaba kızlar ben 24haftalık hamileyim bugun wc gittiğimde idrar rengini yeşil dışkı ise siyahtı sizdede böyle durumlar olmuşmuydu
Tgbatem Mrv60 kan hapı içiyormusunuz? Kan hapı büyük wc de renk değişimi yapıyor maalesef ama normal yani
Szekiye Mrv60 Demir ilacı yapıyor bende ilaca başladığımdan beri öyle doktor da öyle dedi sakıncası yokmuş
[silindi] Mrv60 dışkı tm normal de idrar nasıl yeşil belki renk veren birşey yedin iyice düşün örneğin şekerpancarı yiyince idrar kırmızı oluyor eğer değilse enfeksiyon
Merveee77 Dışkının siyah olması demie hapından ama akıntı renfi yeşilse hemen doktordan tahlil iste ilk hamileligimde oldu cok zır gecti ilerlemiş nantar enfeksiyonuymuş tahlilinde cıkar herlley muayene edip örnek alıyor doktor kna bakıyorlar canım geçmiş olsun ihmal etme hemen baktır tedavine başla.geçmiş olsun
Yusbur Bende de aynısı olmuştu ve hemen doktora gittim kan tahlili idrar tahlili aldılar ve nedeni tansiyonumun şekerimin birden çıkması olmuş birde protein kaçağı çıktı takip altına alındım sonrasında geçti çok şükür eğer idrarda da sıkıntı varsa bi tahlil verin