Eylulmom Kızlar 16+5 haftalık hamileyim hamileligimin ilk aylarından beri aynı ağrı var bu sol kalçam ve üstü ağrıyo hafif bel kısmına dogruda ağrıyo ara ara sizde de oluyo mu niye oluyo ya bu ağrı hep var😏
Eylulmom Scb canım niye oluyo sence biliyo musun benim ilk gebeliğim bilmedigim için soruyorum. Bazen kalkamıyorum kalça agrisindan ya hadi ilk haftalar yerleşiyo bebek falan diye düşünüyodum şimdi niye oluyo acaba napsam bilemiyorum 😔
Kuzeyaras Kızlar bebekleriniz siyatik sinire baskı yapıyor o yüzden zaman zaman kalça ağrısı tutulması gbi durumlar yaşıyorsunuz çok normal aynısını ve daha fazlasını yaşadım iki kişi kolumda topallıyarak Dr a gittiğimi bilirim tecrübeyle sabit hepsi geçicek herşey yolunda 😘😘💐💐🙋🏻♀️🙋🏻♀️
Scb Kuzeyaras teşekkür ederim dr a sorduğumda kendini yorma falan demisti bazen banada cok şiddetli vuruyo temizlik yaptığım zaman özellikle 🌹😊
Edasrtl Magnezyum kullanın kızlar kas ve eklem ağrılarına tek çözüm bu ben hala çekiyorum 23+4 oldum ama oturup kalkmak eziyet gibi yada altınıza yumuşak bir yastık yada minder koyun biraz daha kolaylaşıyor ☺️
Eylulmom Dilek25 evet şimdi yine girdi agri mutfağı süpürdüm sildim yoruldum hemen ya ağrı girdi oraya yine bıktım artık 😔
Edasrtl Eylulmom ben ilaç olarak kullanıyorum canım doktorum ısrarla omega 3 kullan dedi ücretli çünkü 65 lira ama arkadaşımın eşi eczacı ona danıştık magnezyum aldık