Syhan33 merhaba hanımlar doğumdan sonra sezeryan yada normal doğum farketmez ne kadar depend gidiyor ne kadar almalıyız bi paket yeter mi
Tugba2626 Syhan33 ben 15 tl ye canbebe kilot hasta bezi almıştım . 6-7 tane gitti kullanımı çok rahattı .
Esrabrhk Syhan33 1 paket yetiyo ilk günler kanama biraz yoğun oluyo ondan sonra azaliyo zaten gerek kalmiyo
Yazar 1 paket yeter bence kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum ama benim arkadasım sadece 3 tane kullandım demişti sezeryan doğumdu onun da
hunilimom Yazar marketlerde de var mi? yoksa medikalcılarda da oluyor mu ben gecen gittim baktım depend yoktu canped gibi bi marka vardı oda kilot şeklindeydi
Matmazelll Bi paketin içinde 9 tane ve 10 tane var fiyatı 30 lira çoğu sorduğum yerde çok pahalı değil mi ya belki 2 3 tane falan kullanıcaz almasam normal ped kullansam olurmu ki okadar vermeyeyim diyorum onun yerine kaçtane ped alırım
Edebyahu Matmazelll ilk zamanlar kanaman çok olabilir bence her ihtimali düşünerek bi paket al sonrasını pedle halledersin. İlk zamanlar kanaman Yatağan falan çıksa ya da üstünü aşırı kirletse senin için daha zor olur diye düşünüyorum ☺️
Yazar Depend de kilot şeklinde Marketlerde olmamayabilir ben eczaneden aldım yakın eczanenize sorun yoksa bile bedeninize göre getirtsinler
Musculus_sartorius Hepsiburada da indirime girdi 22 tl deepndler. 50 tl ye tamamlarsaniz sepeti baska seylerle kargo bedava. Ben normal ped ve kuvet filesi filan ekledim kargoyu bedavaya getirmek iç n. Onun haricinde migrosta indirimde suan 27 tl
Gozdeerdem Bence gerek yok. Canım ben sezeryan doğum yaptım 4 ay önce alsam mı almasam mı çok kararsız kaldım e bebekten lohusa pedi aldım o benim işimi gördü. Hastane de zaten verdiler. Eve gelince kullandim