1umutturyasamak dml33 ☺️ Nekadarın var doğuma Diğer internet ürünlerini takip ettgmz gbi onuda takip edemiyomuyuz nerde diye
dml33 1umutturyasamak 35+1 haftaligiz cnm 😊ediliyoms cnm ablam aldi o takip ediyodu baska ülkeden geliyoms baya bir transferde yazmis iki uc gun once istanbulda yazms bugunde kargo zimmetlendi yazmis ablamda msj attı bugun gelebilir diye
Mrym53 1umutturyasamak valla şoktaki hiçde kalitesiz değil fiyatına göre gayet iyi bi çanta ben aldım kullanmadım ama 40 tl sonuçta 1 sene idare etse yeter ki daha fazlada kullanılabilir hır gür doldurursan zaten hiç bir çanta dayanmaz
1umutturyasamak Slcndereli var canm farkın bana göre şokada gittim e bebeğede gittim baktım gördüm sennde kendi düşüncen tabiki termos yerleri bariz belli yani
1umutturyasamak dml33 ayy iyi bari ☺️ Ben takip edildiğini bilmiyordum gözün aydın ozman güle güle kullan aramızda 2 gün var ❤️
dml33 1umutturyasamak 15 mayis benimde giriyorm 32de girdim 34 girdim doktorum yarında aksam gir dedi haftaya kontrolm var yine girerim 😊
Tuna58 Bende bugün e bebekten baby&mom star modelini aldım Şubat indiriminde de 120ydi şuan da 120 ye aldık. Dün şoktaki de cok kötü gelmedi bana ama sadece pembesi kalmıştı bebiş erkek diye cok gönül etmedim 😂😂 bide eltim bu çantasını o kadar çok dolduruyordu ki ondan etkilendim heralde sokta kinin sapları taşımaz mı filan diye düşündüm 🤦♀️🤦♀️😂😂 Hepimize hayırla kullanmak nasip olsun inşallah alt tarafı bi çanta 👛
1umutturyasamak Tuna58 aynen öyle kuzum amin güle güle kullan yani 40 lira ona vericeğime 60 lira buna verdim arkadaşlarda bilgilenisn istedim bu 42 inci cantam oldu ☺️ Tek farkı oğlumun kıyafetleri için almış olmam oldu
1umutturyasamak 25agustos 35+3 bazı postlarda görüyorumda seni bn haftan var sanıydum baya 36 37 sanıyodum 🙂
1umutturyasamak dml33 sancı cıkıyomu pekş nediyo doktorun normalmi sezeryanmı bnde carsamba gricem ikinci girişim olucak ozman 26 günümüz kalıcak acaba doktor bişey dermi diye düşünüyorum doğuruyosun falan dermi diye 🙂