Zeynepzeze Mervednr Bir yanım daha erken diyor, bir yanım çok heyecanlı hevesli.. Bir kaç bişey aldım ama önce odasını yapmak istiyorum 😂
Mervednr Zeynepzeze biz tayinci olduğumuz için oda yapmayı düşünmüyorum. Nevresim takımı aldım, hastane çıkışı aldım indirime girmişti, biberon ve emzik aldım , bide babynest ve emzirme yastığını aldım yine bunlarda indirimdeydi 🤗
FSCMK Burcuxyz bende aynı yemek yemek istemiyorum sürekli 😢😭çok kilo almadım. gidince soracak doktora
DilanOrhan FSCMK keşke bende öyle olsam ben 10 haftalık hamileyim hiç birşey yiyemiyorum çok kötü ya 😓😓
FSCMK DilanOrhan canım sorunda burda mide bulantım geçti ama iştahım halen yok ama ayakta kalmak için mecbur bileyler tıkıyorum ağzıma bu hiç hoşuma gitmiyor ama napıcağımı bilmiyorum 🤷♀️
Mervednr Zeynepzeze bu hafta aldım ya hepsini aslında öncesinde bişey yoktu 😀 başlayınca devamı geliyor dur şunuda alayım dur bunuda derken 😀 amin canım
ZehraDevin22 16+4 olduk. Ne yesem diye her öğün bende düşünüyorum. Sadece 2 kilo aldım. Daha çok kuruyemiş yoğurt meyveyi ara öğün olarak tüketirsek kilo almayız. Daha sağlıklı olur.