Merhaba hamilelik doneminde elimden geldigince iyi beslenmek istiyorum ama aklima yapacak yemek gelmemeye basladi. Sizler neler yapip yiyorsunuz fikir alabilir miyim?

Kaçıncı aydasın? Ben 7. Haftayı bitirmek üzereyim dolayısı ile canım bazı şeyleri hç istemiyor. O yüzden mnüde buna göre değişiyor😂😂şimdi taze fasulye yapıorım mesela türlü ve mercimek çorbası

2 yıl sonra

Bol bol et balık tavuk tüket fakat pişmesine dikkat et sebzelere de ağırlık ver ben 15 haftalık hamileyim doktorum bu şekilde söylemişti bende dediklerine dikkat ederek besleniyorum gün içerisinde muz fındık ceviz avakado badem tüket çok yararlı benim bu şekilde 😊

5 ay sonra

Buseardic et süt balık peynir su ve yumurta çok önemli dedi doktorum

Buseardic bol bol bulgur pilavı be yeşil mercimek öneririm folik deposu kesinlikle🥰sonra ıspanak brokoli et demir deposu bunlarda.

2 yıl sonra

3+5 haftalığım yemeğin içine soğan koymaktan bile korkar oldum. Neler yiyeceğim hakkında hiçbir bilgimde yok. 1 düşük yaptım bu sefer dikkat ediyorum.

2 yıl sonra

Buseardic çayı kahveyi asitli içecekleri ve hazır paket ürünleri bırakırsan bana göre sağlıklı beslenmiş olursun erken yatmayada özen göster ilk hamileligimde duymuştum bebek anenin yatma saatlerine göre uyku saatini ayarlıyor mis tam hatırlamıyorum ama bunun gibi bisiydi ilk çocuğumda dedigim gini çay kahve gazlı iciek hazır paket ürün hiç birini tuketmedim ilk çocuğum gayet uysal sakın emzirir emzirir uyurdu gaz bile ciakrtmazdim ama ikincide hep geç saatlerde yattım gazlida içtim hazır paket üründe tükettim ve uyumazdi aşırı gazli kolikti maydanoz ve bitki çayları da tüketmeyin tüm sebzeleri tuketiyorum