Damlas Berna061 33 haftalık olduk ama isim yok🙈 kızım olacak inşallah. Cinsiyeti belli olmadan koysaydım zorlanmazdım diyorum, şimdi iyice zorlaştı seçim yapmak. Önerilere açığım , 🤗
Berna061 Damlas ah ah kararsız bi anneye sordun canım Bende isim arıyorum bakalım hayırlısı olsun 😊 içimize siner inşallah
Damlas Berna061 eşimle zevklerimiz farklı, o yüzden de zorlandık bu kadar☺️ İnşallah bulucaz doğumdan önce😂☺️
Damlas Ytugcek Berna061 bir post açayım, orada hoş gelen isimleri paylaşalım isterseniz, birbirimize fikir vermiş oluruz☺️
Selenge Berna061 Canım Beliz'i Eliz olarak yazmışım. Kusura bakma. Düzeltme olanağı da olmadı geriye dönüp. "Belirti, iz" demek Beliz.
Mihrimahirem Berna061 evladın anne baba üstündeki haklarından birisi güzel isim koyması, yani isim analizinden ziyade manâsı önemli diye düşünüyorum ki dini yönden de bu böyle , kesinlikle isimlerin kişilik üstündeki etkisini de göz önünde bulundurarak tabiiki.
Selenge Berna061 Yok canım onunla farklıymış anlamları, şimdi baktım da çifte, sıçrama filan diyor Eliz'e.
Srfrsmrt Dini isim koyma sevdanızı anlıyorum, saygı da duyuyorum herkesin kendi çocuğu sonuçta. Ama ismini Kuran’dan koydunuz diye çocuğunuzun huyunun da öyle olacağını varsaymanız komik. Şöyle bi etrafınıza baksanız kaç tane dolandırıcı, yalancı Muhammet, Yusuf vs var görürsünüz zaten