Saliyaaa Kızlar ben doktor belirleyemedim 6 +3 günlüğüm malum 2 hafta cok zorlu atlattım 4. Haftada kanamayla basladı gezmediğimiz doktor kalmadı ve hepside kese parçalanmış kürtaj olman gerekli yada agrılı sancılı düşürürsün içinde parça kalır dediler sonra kese zaten bozuk bebek asla olusmaz dediler aldırmadım dayanıcaktım taki düne kadar dün artık neyse o olsun demeye doktora gittik aldırmaya cünkü hiç umut yoktu doktorlar acısından ve dün kolanda ayten hanıma gittim bana kesemin durduğunu düşük riskimin oldugunu ve cok sükür bebeğimi ve kalp atıslarını gösterdi rabbime şükürler olsun kolana giden var mı?
LINDAMAY Çok geçmiş olsun. Benimki de sıkıntılı oldu hala düşük riskim var sürekli yatmaya devam ediyorum 19 haftalığız şuan ve kızımızın sağlığı yerindeymiş. Doktorum özel biraz lüxe giriyo ama gözüm kapalı kendimi teslim ediyorum. Nişantaşında Fevzi Şen adı.
LINDAMAY Saliyaaa evet iki kez kanamam oldu bir de doğum sancısı gibi bele vuran sancı. Dediğim gibi doktorum çok iyi gece yarısında bile adama mesaj yazıyordum şöyle böyle oldu diye cevap veriyor. Doktora ulaşabilmek çok önemli