Behiyem0305 Kızlar merhaba 29 haftalık gebeyim İnstagram da havı Şerif çikolata indirimini gördüm dün sipariş ettim bugün elimdeydi 72 adet 58 tl Kargo dahil ve kapıda ödeme etiketlerini siz yapıştırıyorsunuz sadece kaliteli ve güzeller piyasanın da 20 30 tl asagısı oluyor dağıtırken güzel bir tepsi tercih edebiliriz normal bir kutu da geliyor ekleyebilirsem resmini atıyorum
Nnazli1996 Behiyem0305 cok guzel olmus canm bende yaptircam tadı nasil yapıştırması kolaymı bide memnun kaldin sanirim
Behiyem0305 Nnazli1996 tadı klasik sütlü cıkolata evet çok beğendim çok kolay yapıştırması hazır yapışkanlı etiket sadece üzerine koyuyorsunuz a4 sayfası üzerinden çıkarıp
Damla01 Fiyatina gore tadi guzel oluyor cikolatalarinin. İsteme törenimde cikolatayi burdan getirtmistik memnun kalmistim. Simdi bebis icinde ordan dusunuyorm 😊 Saglikla gelsin bebisiniz 🙏
Popmum Daha şimdi ben de sipariş vermiştim geldi çok memnunum çünkü yanında ikramlık tatlı göndermişler 😄 çikolataların tadına bakmadım ama hemen ertesi gün gelmesi ve istediğim ürün olması da bana yeterli