turkansahin Bugün 24 +1 im bebeğinin hareketlerini hissedemedim bugün uzandığım zaman sanki zonklar gibi oldu başka da olmadı neden acaba?
Burcu3572 turkansahin çokmu yorgun kendini ya da çokmu ayakta kaldın canım ondan olabiliyor biraz dinlen
ceco turkansahin o haftalar da bende de çok oldu canım heöen doktoruma mesaj attım korkma o haftalarda hareketleri düzensizdir bazen hiç hareket etmezler yorulmuş olabilirsin dinlenmelisin demişti istersen sendr bir sor doktoruna 🤔🤔🤔
Suratemel turkansahin biraz tatlı yiyip uzan canım bende aynı şeyi yaşadım bunu yapınca hareket etmeye başladı
Yasemincifci turkansahin bu haftalarda sürekli hareket ermeisni bekleme canm doktorun sana hareketlerini takip etmeni söylecek oz amn panik yapabilrsn bu haftalar cok normal bi gün hissedersin bi gün hiç hissetmezsin
Burcu3572 turkansahin olabilir canım bebek etkileniyor o dönemler de durgunluk yapıyor müzik aç uzan hareketlenir.korkma
turkansahin ceco acil dr a gittim bebegin kalp atışını dinledk. Kasiklarim ağrıyor belim ağrıyor dedim ilaç yazdı ne yazdı bilmiyorum 🤷♀️
turkansahin Burcu3572 inşallah canimm ya dr a gittim dinledim ama kalp atışını hala hissedemedim hareketlerini🤷♀️ dr normal dedi bazen yatıyor olabilir stres yapmışsın ondan da etkilenmiş olabilir dedi
Heisenberg turkansahin O haftalarda bazen saatlerce hiç hareket etmediği oluyordu. Özellikle ayakta çok kalınmış günlerde. Solunuza yatıp bekleyin 1 saat kadar daha hiç hareket hissedemezseniz kalp atışını dinlemeye gidin içiniz rahatlasın🙏🏻
Depresif_polyanna Ya kızlar geceden beri karin ağrısı kasık ağrısı oluyor.daha önce de olmuştu doktor normal demişti bu kez uzun sürdü bi sorun mu var acaba? Ben de 24. Haftadayim
Burcu3572 Depresif_polyanna bebek esniyor canım artık hareketleri ağrıya dönüşecek göbek büyüdüğü için brnim de bazen bir baskı oluyır sanki karnım yırtınacak gibi
Burcu3572 turkansahin magnezyum vermiştir sana canım kalp atışı var sen dikkat et korkma böyle durumlarda canım alış çünkü 20 26 arası bebek hareketleri sıkıntılı oluyor