Gulgulcan Merhaba kızlar ilk gebeligim kafamda deli sorular hepimiz 9 ayin sonunda doğum gercekleştiricez inşallah sezaryen doğumda sonradan dikiş ağrıları oluyormuş hareket edememek falan normal dogumda malum sancılar ama benim çok merak ettigim bi konu var normal dogumda vajinada sarkma oluyormuş dışardan bile görüntü olarak değişiyormuş deforme oluyormuş yani peki doğru mu yoksa doğumdan sonra eskisi gibi olacak mi
Ftmemne Gulgulcan sezeryan dikişlerimde hiç sorun yaşamadım. Tabiki acıyor falan ama benim günlük yaşantımı etkilemedi. Normal doğumda da dikiş var oda acıyormuş. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
DnzNhr Hiç merak etme tekrar eski halini alıyor ☺️ Ben normal yaptım ve 8 yıl ara ile şimdi 2.gebeliğim problem olmuyor ❤️
Gulgulcan DnzNhr çevreden doğumla ilgili o kadar yorum yapıyorlar ki kafama çok takılıyor hergun başka bişey takılıyor ama içimi rahatlattiniz teşekkür ederim 😘
Gulgulcan Ftmemne Allah nasıl kısmet ederse öyle olacak ben şu an bir sıkıntı olmazsa normal doğum istiyorum zaten ne şekilde olursa olsun hepsine katlanacaz 😀
DnzNhr Yasemincifci yani genişlik açısından ben dikişimi dar attırdım doğumdan hemen sonra doktora rica ettim😂 yapıyorlar merak etme❤️
Gulgulcan Yasemincifci Bende merak ediyorum şu an Çok dar zaten farkediyorum bunu 10. Haftamdayım dar olması normal zaten acaba doğumdan sonra da dar mi olacak yine eskisi gibi
Mrvkrc Kisiden kisiye degisir bnde cok degisti goruntusu hic hos degil.😣 tek dogum yaptim. Suan 2ye hamileyim bakalim başına daha neler gelecek 😁
Gulgulcan Mrvkrc ya aslında bunun da çaresi vermiş mesela siz 2.den sonra uzun bir ara vermek istiyorsaniz daraltma işlemi yapıyorlarmış basit bir operasyonla
Gulgulcan DnzNhr Ewet dikislerle alakalı olduğunu duymuştum onlara tembih edersek iyi atarlar heralde dikisleri 😀😀😀
Mrvkrc Gulgulcan ilkle arasi 7 yil bunun arasinida bi o kadar acarm dogumdan snra ki hale bakilarak dusunulebilir tabi.