Onrhly06 Filizak folik asiti hamile kalmadan once baslayip yaklasik 12 haftaya kadar kullandim folik asitten sonra doktorum artik demir ve vitamine baslayalim folik asite gerek kalmadi dedi biraktm
Filizak N_e_s_e hamilelik çok değişik bir durum vücut için işimiz zor ya allah yardım ediyor yoksa çekmesi zor
Filizak Onrhly06 bana da bıraktırıp decavit verdi haftalar geçtikçe milletin belirtileri azalıyor benim ise artıyor 🤢
Onrhly06 Filizak Benimde hic azalmadi belirtilerim icince istifra ediyorum midem cok kotu oluyor her yolu denedim gece yatarken ictim yatirmadi yemekle ictim olmadi bende biraktim sizde danisin bi doktorunuza
Filizak Onrhly06 ben Zaten kendim bıraktım şu an beslenmemi kontrol etmeye sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum
Meryemtmva Filizak Decavit ve elevit mide bulantısı yapıyor Vinalac deneyin hiç yan etkisi olmadı bende 2 gebeligimdede normalde elebit veya decavit içince kusuyorum direk
Meryemtmva İnanın hiç blmiyorum ilaç konusunda cok hasaasım ben hatta doktorların verdigi şu büyük kan ilacını bile icince kendmden geciyorum
ozgeoznur Filizak bende de olmuştu gece yatarken iç demişti içiyorum sorun yok 😊 geçmiş olsun size de