Mrvcngr Kızlar iyi akşamlar çatı agrısı yada ksık agrısı tam çözemedim ama vajinamda asırı bır Ağrı var oturup kalkamıyorum yururken cok agrılı oluypr saga sola donerken yardımsız dönemiyorum. Oturdugum yerde ayaga kalkarken agrıdan oldugum yerde kalıyorum sozdede oluyormu bu arada 32+4 haftalık hamılyım neden olabılır bu
Ytugcek Mrvcngr bende de o haftalarda olmuştu sonra geçti, doktoruma sorduğumda sabır, normal bunlar demisti, şimdi 39+1 im şimdi bile o zamanki gibi agrım yok vücut hazırlıyor kendini
Arsmngmz Mrvcngr Bendeeeeee duvardan tutunarak yürüyorummm 34 üm bendee çağresini bulamadım bebek baskısındanmı olıyoki
Mrvcngr Ytugcek ben bu agrıyı hıssettıkce dıyorum hep ben nasıl dogu yapcam boyle agrıyoesa burası dıyorum
Mrvcngr Arsmngmz valla camım bende sebebını anlamadım cozumde bulamadım doktor normal dıyor bu duruma ama
gokturkhicret55 Mrvcngr normal canım benım de öyleydi o hafta suan 35 haftalığız hala devam ediyor özellikle gece uyandığın zaman lavaboya zor yürüyorum catı ağrımdan☹️
Zeynep7777777 Mrvcngr bende 22. Haftada başladı vajinada kemik ağrıları hareket ettiğinde çok ağrıyor 😔
Zeynep7777777 melek013 rahimağzını kontrol etti kiminde erken başlıyomuş yapacak pek bişey yok magnezyum verdi inşaallah geçer çünkü vajinadaki kemikler baya batıyo
Fatmaykt Mrvcngr bende 32+0 dayım 25.haftadan beri var ve hala sebebinin ne olduğunu anlamadım galiba baskıdan dolayı
Mrvcngr Fatmaykt baskıdan dolayı da olabılır doguma hazırlık dıyor bazılarıda hani kemikler yumuşayıp normal doguma hazırlıyormus
Ertugrulunannesii Mrvcngr canım bende aynı durumu ilk gebeliğimde 26 haftada bailadı azar azar doğum a kadar artarak şiddeti çektim. Şimdi 2 ci gebeliğim 16 haftada başladı agrılarını 20 haftalık olduk çaresi yok sabır sadece