Minaresad Kizlar ben duru clean&white sabun aldim rendeleyip kiyafetleri onunla yikamak istiyorum. Cunki artik baska bir sey bulamadim. Sadece yapaniniz var mi oyle, nasil sonuc aldiniz? Iyi durulaniyor mu? Makinede kullana bilir miyim?
Meryemkepil Minaresad ben dalanın sabun rendesini aldım bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim kokusu yada sabun lekesi kalmadı memnun kaldım ben hatta denemek için ördüğüm patikleri yelekleri falan da yıkadım yumuşatıcıya gerek kalmadı yumuşacık çıktı makinadan
BusraOzhan Minaresad Bende öyle yaptım canım, bir sıkıntısı olmadı ya durulandı. 800 devirde sıkma yaptım ama ben burda gördüklerim hep 600 devirde sıkma yapmış ben ilk yıkadım battaniyeleri 600 devirde sıktırdım çok ıslak kaldılar.
Ayazayaz Canım rendelemeden atsan ban ilk çocuğumda beyaz sabunu 3 e bölüp makinenin haznesine 1 tane atardım her yıkamada rendeleyince makineyi tıkıyormuş ben ikinci bebeğimdede böyle yapıcam leke konusunda falanda baya iyi leke kalmıyordu hiç
mervermzn Ayazayaz deterjan bölümüne 1 parçasını koyup bi kaç yıkamamı kullanıyorsun canım nasıl yapıyorsun ben rende yapıyorum da
Gulgulcan Ayazayaz ilk defa okuyorum ya böyle bişey çok ıyiymis gerçekten doğru anladim sanırım sabunu 3 e bölüyoruz katı halde hazneye yerleştiriyoruz 👍
Sibel92 Ayazayaz beyaz sabunu bölüp her yıkamada bir parcamı kullanıyorsunuz sabun lekesı kalıyormuydu
Ayazayaz Minaresad duru sanırım farketmiyor böyle olunca daha kolay vE en azından makineye zarar vermiyor
BusraOzhan Meryemkepil Hep burada 600de sıktırın yoksa bebeğin kıyafetlerini mahvediyor diye yazmışlar ama hiçbir şey olmadı bizim kıyafetlere
Minaresad Icerik acisindan deterjanlar cok kafami karistirdi. Yarin 38.haftayim daha yikanmadi hic bir seyim. Sonundan beyaz sabun aldim ama duru mu dalan mi alsam bilemedim. Sonunda duru aldim. Yok burda hazir sabun tozu falan.
Meryemkepil BusraOzhan benimkilerde de hiçbir sorun olmadı attığım gibi çıktı kıyafetler. Çok pahalı bebek deterjanları hemde içinde bir sürü kimyasal var. Güven olmuyor da en mantıklısı sabun rendesi eskiden bebek deterjanı mı varmış 😂
Meryemkepil BusraOzhan valla bende değilim zaten herşey ateş pahası yıkadım denedim Bi zararı olmadı kıyafetlere de sorun yok bence 😂😂