SeLyy Kızlar merhaba birşey sorucam. Mesela şimdi benim sayfamda bebeğiniz incir büyüklüğünde yazıyor.Şimdi incir kadar olan sadece bebek mi yoksa kesesi , eşi ve bebeğin toplam boyutu mu ? Bilenler yazabilirse şimdiden teşekkür ederim.🙏🏻😊
SeLyy Yasemincifci Doktora gittikte 4 gram dedi bende şaşırdım 4 gram incir olur mu diye . Boyut olarak aklımı karıştırdı da .
DiplomaliEvHanimi Benimde bugün fasülye büyüklüğünde yarın tam sekiz haftalık olacak o zaman üzüm tanesi kadar mış galiba yarın olunca göreceğim kontrolüm var
DiplomaliEvHanimi SeLyy teşekkür ederim benim için dua eder misiniz iki haftadır yatıyorum düşük tehlikem var bazen kan bazen Çamur gibi akıntım oluyor sürekli değişiyor Kese aşağıdaydı geçen hafta yukarı çıkmıştı ama bu hafta lekelenme yeniden başladı
Mutire DiplomaliEvHanimi Allah'ım yavrunu sağlıkla sana bagislasin inşallah Allah yar ve yardımcın olsun inşallah kokusunu içine çekmeyi nasip etsin 🤲🏻
SeLyy DiplomaliEvHanimi çok çok geçmiş olsun canım üzüldüm ama korkma merak etme rabbim ona sana bağışladıysa taş olur kalır yerinde inşallah sağlıkla bi nefeste kucağına almayı nasip etsin hepimize 🧿🙏🏻
Kuzeyaras DiplomaliEvHanimi Allah şifanı versin Canm nerde varsa bebek bekleyen şuanda doğum yapmaya çalışan bebekle ilgili ne derdi varsa Allahım Hepsinin şifasını versin dualarımız kabul olsun inşallah iyi düşün iyi Olsun sağlıklı bir hamilelik diliyorum sana 🙋🏻♀️💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
DiplomaliEvHanimi Mutire ya ne güzel dua etmişsin Allah senden razı olsun hepimizinkini inşallah teşekkür ederim 😍🙏🏻