Yamanyaman Nhrim bnm de cuma gecesi nişanım geldi ama belirti yok baska bekliyorum yarın kontrolüm var
Prensinannesi Nhrim Bugun tam 40 haftalik oldum ama ne sanci ne nişan hic birsey yok bugun kontrole gittim 3 cm acilmam var nts felan sanci cikmadi doktorumda bi kac gun daha bekliyelim dedi gunluk kontrole gidecegim
Duygu Nhrim canım bende 39+3 10 şubat cumartesi günüm doluyo 40 haftalık olacağım bugün kontroldeydim suyum iyiymiş bebeğimde iyi artık herşey açılmaya kaldı normal doğum istiyorum hayırlısı olsun
Nhrim Yamanyaman her tuvalete gidişimde bi heves bakıyorum ama Yo k çok fazla akıntım var sedece o kadar persembeye randevum var bakalim eğer o güne kadar bise y olmazsa
Yamanyaman Nhrim çok acayip batmam oldu bıçak batıyo geçiyo gibi duşa girdim vajınamı yıkamak için o anda kanla karışk sümüksü bişey geldi canım
Nhrim Prensinannesi ben acilma var mi bilmiyorum cuma gitmiştim kontrole nst ye gitmiştim hareketlerinden suphelenmistim snr nst iyi çıkınca ultrasonda bakmadı dr perşembe çağırdı kontrole meraktayim
Aysima11 Benim arkadaşımda öyleydi hiç bişey hissetmiyodu hep doğmıcak herhalde diye diyoduk ama bi anda geldi sancısı çok şükür