3boysmom canım ben normalde Sedef hanıma gidiyordum 26.haftamda şehir dışına cıkacaktım ve bir doktora gitmem gerekiyordu çünkü Sedef hoca izinliydi bende Ayşe kavasoğlunu sectim gittik enerjisi bize hiç iyi gelmedi muayene etti suyun fazla detaylıya girdin mi dedi hayır dedim girmen gerekli midesinde ve ya nefes borusunda sorun olabilir dedi sebepsiz bir fazlalık olabilir demedi biz panik olduk tekrar kontrole gel bakalım dedi neyse kontrolde gittim herhangi bir azalma yok suda detaylıya girmen lazım diyip durdu şeker yüklemesi yaptırdın mı dedi sadece yaptır demedi . TM dedik detaylıya girelim içim rahat değildi 500 tl istediler normalde 450 tl ama suyumu ölçecekmiş ondan 500 tl aldılar tamamen para Tuzağı Emin’im o doktorda prim aldığı için gönderdi. Bebeğimde hiç bir sorun yoktu çok şükür perinatolog beyninin sol tarafında sıvı birikmesi olduğunu amniyosentez ve MR gerektiğini söyledi zeka geriliği olabilir dedi salak değilim ki yaptırayım sinirlendim çıktım odasından onunda ve çok araştırdım beynindeki sıvı miktarının fazlalığı sınırda ve bu görülebilecek bir durummuş artmadığı sürece sorun olmazmış. Daha 1 kontrolde amniyosentez istemesi perinatoloğun çok acemi işi gibi geldi takip etmeden ki riskleride var. Bekledim 1 ay sonra doktoruma gittim amniyosentezin gerek olmadığını herhangi bir artış olmadığı için risk görmedi ve suyum normale dönmüştü. Yani kısacası Ayşe Dr ve perinatolog benim 1 ayımı zehir etti bana ..