Dyg Zamanlagelen yok canım ben 3 lü tarama yaptırdım o zaman bana sonuçlardan sonra şu gün gelip ayrıntılıya gireceksin denildi hastane gün verdi
Dyg Zamanlagelen sen gidince sor yinede çünkü unutuyorlar onlar benimde unuttular ben dedim ne zaman gelicem diye
Zamanlagelen Dyg o zaman kacinci haftadaydiniz 3lu yaptirdiginizda ve ayrintili icin gun verdiklerinde
Dyg Zamanlagelen galiba bi ay önceydi 19 haftalık falanken gitmişim ama benim başka sıkıntılar çıkmıştı geç gittim randevu alamadım bide senin sanırım tam zamanı oluyor kesin sen sor ne zaman gelmeliyim diye
delettdmom66 Zamanlagelen bnm 2li taramam temiz çıktı sonucu göstermeye gitigm gün sordm ne zamn geliyim diye 16. Gel dedi gittim ultrason girdim tansiyon baktılar ondan sonra da 1 ay sonrasına tamm 22. Haftaya ayrıntılı ulturason randevusu verdi 2li temz çkti oyuzden 3lu yapamadılar galiba
Dyg Zamanlagelen evet bende kontrolleri bazen içimiz rahat etsin diye özele gidiyorum Doğumu ankara tıp da yapıcam inşallah ilişki kesilmesin diye taramaları orda yaptırıyorum
Ascianne Bende cebeciye gidiyorum şeker hastası olduğum için banu hoca bakıyor doğumu orda istiyorum ama kontrol için ettikten daha memnunum
Zamanlagelen Ascianne bende etlige gidiyorum arada riza dur doktorum cok memnunum sakin ve naif bir bey bebegimin cinsiyetini de 15 haftada orda ogrendim zaten o yuzden etligin muayenesi guzel dogumu pek iyi olmAsa da 🙂
Zamanlagelen delettdmom66 anladm benimde 2li temiz 3luyle ilgili de bisey demediler persembe 17+ 1 olacagim bakalim sorar randevumu alirim insallah peki siz girdiniz demi kac dk surdu ve dr size bilgilendirme yapti mi ? Bir de doktorun adini soylediler mi ya da biliyor musunuz adi neydi radyologun?
delettdmom66 Zamanlagelen adı şeymaydı galiba 10 dk falan sürdü ölçümleri yaptı iyi dedi suyu bol iç dedi resim verdi 3 tane cinsiyeti syledi salı gıtm sonuca perşembe veya cuma git okdr canm
Tuba8435 Sevgim ben 19. Haftamda başladım Özgür hocaya arkadaşlar standart cümle 9. Haftadan sonra almıyor hoca diyorlar ama alınıyor zorlayın Hacettepeyi derim doğumda güzelmiş tanıdıklarım var orda Doğum yapan Özgür hoca hem perinatolog tavsiye ederim
Hilalf Sevgim esra çetinkaya şuanda hasta kabul etmiyor kizlar ben aradim ama suan gebe hasta kabul etmiyor doluymus mehmet murat beyden aldim bende yarin 13.30da randevum var bakalim ilk muayeneye gitcem
Zamanlagelen Hilalf yarin cikinca Mehmet beyle ilgili dusuncenizi buraya yazar misiniz ? Nasildi ilgisi yaklasimi vs memnun kaldiniz mi gibi
Zamanlagelen Hilalf ciktiniz mi acaba muayeneden memnun kaldiniz mi drdan? Ultrason kalitesi felan nasildi doktorun yaklasimi ? kac dakika surdu muayeneniz?🙂
Emresra @BurcuUur 300 yada 400 tl olması lazım benim bi tanıdığım orda yaptı doğumu çok övüyo 100 tl de özel odaya vermiş
BurcuUur Emresra Gazi üniversitesi tıp fakültesinde demi çok ucuz o zaman bana 2 bin falan demişlerdi