kelebek12345
Canım ben 3 senedir tedavi görüyordum bi türkü kısmet olmadı 3 kere aşılama yaptırdım tabi aşılama sürecinde psikolojim altüst oluyordu hastanelerde sıra beklemekten işlem sonraso tutup tutmamasından bide tahlil gününe her defasında adet oluyordum yeter artık dedim doktorum artık tüp bebege geçmeliyiz dedi ben kabul edip hastaneden cıktım aradan1 hafta geçti bu böyle olmayacak o da tutmayacak gibisinden aradım tedaviyi iptal ettim hastanelere de gitmedim iyice içime kapandım dışarı cıkamıyordum eşimle yolda orda burda çocuğuyla eglenen insanlar görmekten yıkılmıs vaziyetteydim eşim pek kafasına takmıyor mu görünüo bana belli etmemeye çalısıyordu ama tanıyorum ama istiyordu bana hersey nasip kısmet dedi olmazsa olmaz dedi RABBİMizin takdiri ilahisi dedi
Neyse tedaviyi bırakalı 5 ay oldu tabi ben süreçte hep namaza basladım namaz kıldım gönlüm kafam o kadar rahatladı ki çocuğun olup olmamasını hep unuttum kendime gelmiştim allah a şükürler olsun 5 ay sonunda bana da nasip etti rabbim o yüzden kafan rahat olsun kafaya taktıkca hiçbirseyden sonuc alamazsın cnm en kısa zamanda sana da nasip etsin 🙏🙏🙏🙏💕