semrakarahan Canderinsumeltem canim benim kizimin ismi Meryem Şura olucak meryem kayinvalidemin ismide esim Şura ismini cok seviyor anlamida guzel dusunebilirsin
BirVeraAnnesi35 Canderinsumeltem kız olursa Vera olacak adımızz 😊 ama beğendiğim başka isimlerde var asya ayris asya eylül arven gibi
Cnsmrc Canderinsumeltem bende kız bebiş bekliyorum sağlıkla gelecek inşallah🙏🏻İsmi Arya olsun diyorum eşim de sıcak bakıyor. Diğer seçeneklerimiz Aslı Irmak Defne Elçin ama sanırım Arya en içimi ısıtanı 💕 size de fikir olur belki
Canderinsumeltem semrakarahan Ulvish Nisa01 Rabbim hepinizinkimi adıyla yaşatsın inşallah niz aslında derinsu koymuştuk doğmadan önce ama doğduktan sonra nolduysa fikir değişti bebişimiz isimsiz beklio cok moralim bozuldu 😔😔
Canderinsumeltem Kbryns1682 biZimkini de kimse begenmedi hayır canım kimseye noluyosa biz koyduk babası annesi olarak herşeye karışıolar ya 😔
Nisa01 Kbryns1682 hiç kimseye sormadım nasıl die ben valla çevremde güzel.deil diyende çıkmadı açıkçası diğer kızımın adida Erva uysun die livayi sectik
gulsahhzry Canderinsumeltem sadece Derin çook güzel bence 🥰 benimki kız olsaydı Asya ya da Öykü koyacaktık ama Erkek bizimki 🥰💙
Aynur56 Yıllardır hayalim olan iki isim tek oldu ilerde çocuğum olursa diye hep hayalini kurmuştum kız olursa Jinda erkek olursa Miran koyacaktım şuan 10+4 üm henüz belli değil cinsiyetimiz bakalım nasip artık 😊
Slnrhz Aynur56 yanlış anlamayın jinda kürtçe bi kelime kadın verdi anlamında başka bi manası var mı bilmiyorm miran da kürtçe de adam erkek demek
Aynur56 Canderinsumeltem sağolasın canım benim allah razı olsun. Lavin asmin elif su miray isimlerini de çok beğeniyorum ben yeğenlerimin isimleri
[silindi] Yagmuricenkiz asterte Artemis değişik olsun diye iyice çıtayı yükseltmişsin anlamları ne bunların canım