issss Bugun sabah cok kotu kasik sancisi oldu. sol tarafimdan aniden yigildim kaldim ve cok aciliydi., Daha sonrada bikac kez oldu ama ilk oldugundaki gibi cok acitmadi.Kanamam falan hic bir sey yok. Sizde bu haftalarda boyle agrilar, sancilar oldumu?
Baharklc issss bende bu sebeple bugün gittim doktora idrar tahlili yaptı yarın göstercem. İstersen bi doktora git
Akkurtnalan issss bende de çok oluo bu aralar idrarımda iltihap çıktı o bir de doktor düşük riski var dedi ilaç verdi 20+5. Hafta
Kelebegimmm 15. Haftadayım bende de oluyor 14de daha fazla oldu hatta.ama öyle yığılıb kalacak kadar değil.bir ultrasona gidin isterseniz.
issss Kelebegimmm Bir an oldu birakti uzun surmedi. 2 hafta once usm girmistim. bidahaki randovum ayin 16si.ama kalp atisini dinledik bugun el doperi ile
issss Baharklc doktor randovum ayin 16 si. ama yanimizdaki devlet hastanesunde el dopleri ile kalp atisini dinledik.
issss Akkurtnalan Kanamaniz falan varmiydi.? Sureklimi oluyor agrilariniz? bend eilk kez siddetli bugun oldu sabah saatlerinde aonrada olmadi artik. 1 hafta sonra benim randovum acaba gitsemmi erkenden
Akkurtnalan issss kanamam yok ama çok sancı oluyo kasıklarımda dayanamadım doktoruma gittim o da önce erken doğum sancısı vuruyor dedi dikkat et düşük olabilir dedi