Neslihant sirin41 ayni durum bendede var eltim degil ama esimin kuzenleri aramizda 2 3 ay var bizim ilk gunden beri aklimzdki isim alihan oda ali kaan koycakmis onun yüzünden kafam karisti
Gamzeemrmrt Boyle bişy varsa bnde oglumun adını mulayım koyım cok yaramaz😂 ne sacmalık sen bu ismı ona dedın mi ki cnm yoksa bılmeden mi oldu
[silindi] sirin41 kızının ismini gündeme göre mi değiştiriyor bu da yeni çıktı heralde modaya göre ayakkabı seçeni duydum da isim de çıktı şimdi daha neler görecez
[silindi] sirin41 😂😂😂4yaşındaki kızın kulağına yeni mi okutacak 😂😂😂😂😂😂😂😂😂ya bence doğurmaya korkuyor bu kızın ismini sen doğurdukça değiştirir gibi Allahtan oğlun olmayacak o zaman zavallı ne yapardı😂😂😂😂😂😂😂😂😂😍😂😂
[silindi] sirin41 yemin ederim bazı insanlar delirmiş hakkaten kusura bakma ama hakkaten anlamsız anlamsız işler keşke şu teknolojide sınavla verilse gereksiz insanlar türedi
Popmum Eltinize destek olun belli ki psikolojik sorunları var derdi sıkıntısı var yoksa aklı başında kimse 4 yaşındaki çocuğun kimlikteki ismini ezanla değiştircem diye uğraşmaz. Siz de istediğiniz ismi koyun takılmayın böyle şeylere. Beni kıskandı koydu derse de desin siz de bize beni kıskandı tedaviye başladı demişsiniz sonuçta.
sirin41 Kızı biraz rahatsız sorunlu ortamda duramıyor sürekli kaçıyor insanlardan oda bunu ismine bağlıyor buglem ismi cin tayfasında kullanılan Bi isim mis oyuzden kızı zarar görüyormuş