İlk hamileliğimde kahvaltıdan eksik etmezdim simdi de yiyorum hiç de bir sakıncasını gormedım. Mantıken her seyın fazlası zarar. Gunde bir demet yemedıkten sonra hıc bir yararı olmaz aksıne faydası olur
Tehlikeli bi sebze mi?
bezelyecik yavrum bende yedim ilk haftalarımda köye annemin yanına gittiğimde çok canım çekmişti yedikten sonra acaba zararlı mı diye baktım beynimden vurulmuşa dönmüştüm korkudan. Ama çok şükür bişey olmadı bende çok yemiştim sen gibi eğer sağlıklı bi gebelikse her türlü tutunuyor bebiş inşallah bi sıkıntı olmaz çok tedirgin olma ya da bi doktorunu ara sor istersen yenmemesi gereken besinleri de bi araştır aklında bulunsun 29 haftalığım ben şimdi
Yeşillik cok severim. Hamileliyimin basindan beri nanede yedim maydanozda terede. Ama cok değil. Yemeklerde yedim yemeyin yaninda. salatama.dogradim. Hicbiseyde olmadi. Herşeyin asirisi zarar
bezelyecik eger riskli bi hamileligin yoksa sorun olmaz diye biliyorum .fakat kanama sorunu yasayan biri olarak doktorum cogu dusugu tetikleyen seyleri yeme demisti bana tehlikem geciince yemeye basladim .olmaz diyede bisey yok sorun yasayanlar icin diyorum 2 ay dusuk tedavisi gordum herkese iyi veya kotu gelicek diyede bisey yok canim
Akays tam olarak dün akşam yaşadığım buydu çok şükür bişey yok bugün dayanamadım doktoruma da gittim gördük rahatladık keyfi yerinde 😊
Hdou4225 kararında olacak bundan sonra aklımda 😊
AytenUmud ben de yeşilliğe bayılıyorum o kadar ki baştan beri tiksintiden dolayı sebze ve meyveyle dayanabildim öyle bişey ama çok şükür bi terslik olmadı 😊 ama daha dikkatli olucam
omerhalis ben de bi ay progestan kullanmıştım ama bi ay önce de bıraktım çok şükür bişey olmadı canım sana de geçmiş olsun Allah evlatlarımızı bize sağ salim bağışlasın inşallah 🙏🏻😊
bezelyecik Amin canim saglikla hepimiz alalim insaallah bende atlattim bisey kullanmiyorum ama cok zor surecti insaallahda zamaninda gelir oğlusum 12 hazirana sezeryan günum ☺
bezelyecik dün diyetisyene gıttım bol bol yeşillik yiyebılırsın ama maydonoz asla dedi. Gonlün rahat olsun
GizemKaan hay yaşa be ağzımdan aldın lafı :)
bezelyecik ilkten bisy olmaz canm bence ama yeme artik. Maydinoz dere otu o tarz şeyler, bikere yemissin bi daha yeme sknti olmaz .
omerhalis yakınmış baya senin Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah sen de kolay bi doğum geçirirsin 🥰 biz daha çok minnağız cinsiyeti bile bilmiyorum 🤷🏼♀️ 😊
Levmel teşekkür ederm dikkat ediyorum artık ☺️
bezelyecik bir kereden bişey olmaz karalar bağlama😌
bezelyecik sagol canim seninde gecicek gunlerin merak etme canim sorunsuz gecsinde emin ol bitiyo 😊
bezelyecik çok şükür yavrum sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🏻
Masalsmom yok daha iyiyim olcağı varsa içtiğim su bile bahane olur deyip Allaha emanet ettim sağol canım ilgin için ☺️
[bilinmeyen] oh afiyet kan can olsun inşallah ☺️
omerhalis inşallah sağ salim hepimiz 🙏🏻☺️