BurcuuA Bu kış gripten kurtulamadım yine grip oldum ama hiç ateşim çıkmamıştı koltuk altı derecesiyle ölçtüm 36.7 çıktı temassız dereceyle ölçtüm 37.6 çıktı korktum bi sorun olur mu kızlar 🙁
ikinciprensimgeliyor BurcuuA canim atesin derecesi cok normal.hamile oldugun icin de bir kat daha vucut isisi sicak olur.cikmamis bence atesin.ama takip et 38den sonra mudahale edersin parol vs ilacla
Ecrinefe BurcuuA hamileyken ateşli hastalık geçirmek bebek için kalıcı bi hasara sebep oluyomuş diye duymuştum ama bence bi acile git derim
cennet_aka27 BurcuuA canım gecen hafta ben de gripttim hatta doktorum iki gün yatıs verdi. Atesim yoktu ama doktorum uyardı hastalık cocugu etkilemez ama ates etkiler demişti kendine dikkat et
BurcuuA ikinciprensimgeliyor teşekkür ederim kendim vücut sıcaklığımı çok sıcak hissediyorum ağzımdan alev çıkıyor sanki 1 2 saat sonra tekrar ölçeyim bi kaç çıkıcak. Parol ağrı kesici değil mi ateşe iyi gelir mi ki hamileliğim boyunca içmedim hiç
Ecrinefe 36 Normal vücut ısısı 37 diyosun bence biraz yuksek zaten kendini bilirsin ateşinin normalden yuksek olduğunu anlarsın bebeğe de etkisi olur mu tam bilemem dediğim gibi doktora git derim
BurcuuA Ecrinefe ölçtüm öyle çıktı ama vücudumun ısısını hissediyorum zaten farkındayım bu durumdan of 🙁 doktoruma sordum bakalım o ne dicek