Seymaaa34 Kızlar hayırlı akşamlar hepınıze normal de yarın adet günüm ama 10 gün oluyo ilişkiye gireli tam yumurtlama ve çatlama döneminde 4- 5 gün boyunca ilişki yaşandı kan tahlili verdim bugun negatif bikaç gündür kasıklarımda ara ara batmalar oluyo basınıza böyle bir durum geldi mi 10 gün içinde varaa gebelık çıkarmı kanda
Sengulkrgz Seymaaa34 cikmayabilir.Canim biraz bence bekle az sabirli ol hic olmazsa adetin bir iki gun gecsin oyle baktir
Kedili_Anne Seymaaa34 adet günü geçmeden kanda genellikle görünmüyor. En azından bir iki gün geçince testi tekrar edin derim :) umarım hamilesinizdir ;)
Sengulkrgz Seymaaa34 uzulme yaa rabbim nasip.eder emin ol kafaya taktikca stres yaptikca olacagi varsa da olmuyor cok sahit oldum buna....rabbim nasip eder
Fatma48 Kızlarrrrrrr ya gün geçtikçe karnımın içinde Bişeyler oluyo böyle ağrı sancı gibi tuhaf pantolonum dar geliyor kasığım ve belim ağıyor adet ağrısı gibi. İlk haftalarda olması normaldi daha test yapmadım ama hissediyor gibiyim. Bilgi lütfen.. 🌼🌺💙🙏