Betulpehlivan prensannesi1661 benimde o civarlar geliyor ilac kullandıgım halde nefesim kesiliyor 20 saniye kadar ama bende sürekli var ve hep hastaneye yatıyorm suan evde sonuna kadar beklemek istiyorm alt kısım acıyor sanki bıçak sokup cıkarıyolar
Deniizzz Çok şükür sağlıkla Doğum yaptınız Bebiş kaç kg doğdu annesi herşey yolunda mı normal Doğum tavsiyeniz mi 😊 güle güle büyütün inşallah
Bestehasan Purelove aynn bende okuyorum cnm 14 mayısta bana da yapilcak çatı muayenesi Bakalim bize ne dicek
Bestehasan Guzel_ailem doktor bnm cati muayenemi 36 haftada yapacakmis erkrn mi o zmn ya hemen sancim olurda doguma alinirsam
Zuhresule Bestehasan yok canım bana 35 ten beri bakıyor 38 bitecek gelen giden yok. Çok tetiklemiyor yani
Guzel_ailem Bestehasan diyorum ki evde sancını çek doğum sancısı zaten hastaneye gidince de hemen.. Doğum yaparsın o sancıda tabi ki de açılman olur
Bestehasan Purelove 31+4cnm bnm 37 haftada rutin muayenesi yapilacakmis normal mi yapturan var mi yardimci olur musunuz kizlar
Sewo Betulpehlivan bende iyiyim dün rahatsızdım acile gittim 16 mm cikti rahim agzi. Bakalim ne kadar dayanacaz
Sewo Betulpehlivan sürekli yatıyorum derken hani yatıyorum ama tabi oturuyorum da. Pruloton vuruyorum haftada 1 progestan gece bir kere vajinal kullaniyorum.havada ısındı iyice sıkıldım ben ya
Betulpehlivan prensannesi1661 canım benim hep öyle ama sürekli kaldım hastanede daha 1 hafta oldu cıkalı 2 gün önce hastanedeydm kasılma vardı ama böyle gidicek nereye kadar dayanırsa artk yapıcak bisey kalmadı ilaclarını kullanıp yatıyorm