ays_dnz Sevgili hamişler kızımıza ev tıpı ana kucagı almak ıstıyoruz. Ama yaşadığım yerde pek secenek yok ınternetten isteyecez ama ondan da emin olamıyorum. 4 tane ye indirdik çok demeyın 🙈 kullananlardan tavsıye beklıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 1.chicco balloon 2.avva nuna 3.bondigo titreşimli ana kucağı 4.tommybaby Not:bondigoya biraz daha sıcak bakıyorum. Ama bılemıyorum
AygyulSina ays_dnz ben ilk bebegimde almamistim ama nunayi cok beğenmiştim ikinci bebegime allah kismet nasip ederse alicam
ays_dnz Deniizzz aynen benmde ilk gebeliğim. Valla çeyiz yapmak cocuk esyası almaktan daha kolaymıs ☺️ Allahım hayırlı dogumlar nasıp etsın. Yavas yavaş başlarsın karar verdıkten sonra alacagın seylere
ays_dnz Sbnmkls bnce de güzel görünüyor. Saglam da duruyor. Biraz pahalı mı dedim bende ondan emin olamadım. Cocuk dursa parası onemlı degıl ama durmazsa o kötü ☺️
Bsekvnz Vauva pronto kullanıyor 2 kuzenim de çok memnun bende onlarla birlikte baya kullandım birlikteyken cok rahat ve sağlam, yeni doğan olduğunda altına battaniye ile destek yapmıştık sonra zaten kademeli olduğu için büyük kolaylık sağladı, bende ondan alacağım
AygyulSina ays_dnz memnun arkadaslarini dinleye bilirsin ozaman benim cok hosuma gitmisti o sonradan gordum tabi ben onu ogluma almadim uysal bir bebek gerekte kalmadk acikcasi
Aspenya44 ays_dnz bu yazdıkların hakkında bir bilgim yok fakat elektrikli bişey istiyorsan bende prego slaıncak var. Bu salıncakla 2 çocuk büyüttüm şuan hamileyüm yine. İnan 3 çocuk daha büyütürüm o kadar rahat ettim
Gloria ays_dnz bende alıcam arastırıyorm karar veremedim hemen hemen bunlara bakıyorm bende bu chicco kullanıp memnun olan var mı acaba