Almilammm Arkadaşlar son fiyatlar hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi? Bu konuyla ilgili bir post vardı ama bulamadım
Merve612506 Almilammm Paket fiyatlarını biliyorum bi kaçında Koru 7000 Medicana 8000 civarı Memorial 10000 küsür doğuma göre artabiliyor sezaryen ve epidural farkı var
Yurmet Merve612506 ben özel bilgi hastanesinde çalışıyorum doğum 2250 20. Haftadan önce kayıt gerek ama yoksa fiyat artıyor kızlar mesai dışı da doktor doğuma gelirse ek 500 tl oluyor
Merve612506 Yurmet çok iyiymiş fiyatı özel hastane için ben memorialden aldım paket canım hayırsılıyla orada yapcam
Minifasulye Merve612506 ilk doğumumu memorial da yapmıştım çok memnun kaldım şimdi paketi ne kadara aldınız acaba?
Merve612506 Minifasulye doktorun kimdi canım inşallah bende memnun kalırım 😊😊🙏🏻 Normal doğum on bin oluyor ama epidural sezaryen daha yüksek 12 bine geliyor
Merve612506 hacerpamuk ilk muaynede 2100 verdik beşinci muaynede 2100 verilecek normal doğum 5600 epidural falan olunca artıyor sezaryen 6800 böyle hatırlıyorum 😂😊😊
Minifasulye Merve612506 doktorum dışarıdan kendi muayenehanesine gidiyorum. Memnun kalırsın hemşireler fln çok ilgiliydi bebek için ayrı anne için ayrı hemşire veriyolar. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 💕🙏🏻
elfcn Kızlar bu Doğum paketleri bütün tetkikler muayeneler vs tamamını mı kapsıyor yani daha sonra ek ücret çıkarılıyor mu acaba yoksa her kontrole gidişte bu konuda kafamız rahat mı gidiyoruz☺️
Mrvplt Mervee94 peşin alıyor kart ile de tek çekim yapıyor sen bankayla konuşup bankaya taksit yaptryosun