Zeyneb35 Kızlar normalde 29+3 ama ultrasona göre 30+6 çıkıyor oğlum hep öyle devam etti 18.haftadan beri öyle yani .. Öyle olan var mi öyle kalır mi ona göre mi gitmem lazım doğum ona göre mi olur :)
Neva77 Zeyneb35 benim de 15 den beri hep önden gidiyor su anda 32 deyim b3bek 35 haftalik çıkıyor ama ona göre doğmuyormuş sadece biraz tombiş oluyor 🤗
Elifee Zeyneb35 bizimde ilk günden veri önde gidiyor doktor A sordum o sadece gelişimini veriyor dedi Doğum normal tarihte olur dedi birimde 10 gün önde
E23ww Zeyneb35 benimkide oyle onden gdiiyo kuzum doktora sordum hangi tarihi dikkate almaliyim diye kendi hesapladigina gore dedi yani zamaninda oluyomus
Arzymn Zeyneb35 siz normal doğum tarihini dikkate alın, usg gelişimi gösterir, gelişimimönde demek erken doğacak demek değil
Zeyneb35 Arzymn Allah yardımcın olsun canım ama şimdi de uykusuzum ben valla kemiklerim çok agriyooor yatamıyorum
Arzymn Zeyneb35 anne olmak zor bacım, oğlum 5 aylık oldu. Hem çok yorgunum, hem de iyiki var...darısı başınıza