AygyulSina Agapi00 o gun cok dil doktum bebegime gel gel gel diye sozumu dinler gibi gece yola cikti. Insallah gonlunden gecen olur saglicakla dogar bebegin
parasetamoll Kbramina bebek ilk ise kanala erken inmesi normaldir 2-3 hafta kala inebilir doğum anında inebilir her an her şey olabilir ama kanalda diye illa hemen gelecek denmez 🙆🏻♀️
Gebeyimm Kbramina korkma canım ev hallolur . Ben yarın akşam hastaneye yatıyorum ama ev temizliği bugün bitti dert etme 😂
kizbebekannesii Kbramina doğum kanalına yerleşmesi hemen doğum olacak anlamına gelmez. Şu haftanızda girmesi normal zaten. Ki bu pozisyonu da normal doğuma uygun oldugunu gosterır.
Kbramina kizbebekannesii evet o da doguma uygun dedi artk hayrlisi olsun artk napalm ne zman isterse o zman geleck heralde :)
parasetamoll Kbramina burada bir arkadaşla beraberdik onunda 35-36 da kanala girdi ikinci idi ama ben önce doğurdum kanalda değildi 😁
mimaranne Kbramina hiç korkulacak bişey yok ben de 35+2 yim ve bebeğim doğum kanalında üstelik sancılarım da var ama doğum yaparsın demedi doktorum düşün ki çatı muayenesi bile olmadım daha😂doğum daha olmaz korkma❤️