HazalEsmerayTeke Merhaba arkadaslar 8 haftalık gebeyim gecen yıl temmuzda 3 bucuk aylıkken bir düşüğüm oldu ve test sonucu kan pıhtılaşması oldugunu ögrendik suan iğne kullanıyorum ama sürekli tedirginim aynı seyi yasamak ıstemıyorum kan sulandırıcı iğne kullanan var mı aranızda
semrakarahan HazalEsmerayTeke var canim bnmde ayni 1 kaybim oldum pihtilasmam var cok sukur smdi 30+5 haftalik olduk igneyi aksatmadan vurun Allahin izniyle bise olmaz
songul123 HazalEsmerayTeke ben 3 düşükten sonra öğrendim iğne vuruyorum şuan 28 haftalık olduk çok şükür darısı nasa olsun inşallah
Htc70 HazalEsmerayTeke bende ayni sekilde 3.5 aylikken bir dusuk yasadim . pihtilasma cikti .Su an igne ve ecopirin kullaniyorum
Deryassssssss songul123 o HazalEsmerayTeke bende cnm daha once 2 kere bebegımın kalbı durdu 9 haftalkem falan sımdı 3 ye 14.1 haftalık hamıleyım ve kan sulandırı ıgne ve aspırın kullanıyorum basından berı
Ssraa Htc70 songul123 Deryassssssss kanda hangi değerlerden öğrendiniz acaba ? Pdw nin bir önemi var mı bu konuda ? Yüksekliği?
Deryassssssss Htc70 dusugu nasıl yaşadın cnm çünkü benımde 10 gün oncesı kanamam geldıde ondan soruyorum gercı ben ıkı kere doktora gıttım bebegım ıyıdı ama 1 ay yat dedı doktor kopusmadan oluyo bazen dedı bı ay yat dedı bıtıssın dedı
HazalEsmerayTeke Deryassssssss doktorum oksapar verdi iğne aspırın cocuga zarar verıyormus kullanma bu yeterli dedi
Htc70 Deryassssssss Bebegimiz iyiydi hic bit sikintisi yoktu. Bir gun asiri bulanti yuzunden acile gittik. Kalp atislari duyulmadi 1 2 gun once karnimda vefat ettigini duyduk. Sonra dogum seklinde dusuk yaptirdilar. Allahim kimseye icinde banada bu aciyi yasatmasin
Didi HazalEsmerayTeke yok artık! Aspirin çocuğa zarar mı veriyor? Pıhtı olup, kullanmayanı varmı? Ben 4 . Ayımdayım hergun içiyorum çok şükür🙏Çevremde bu şekilde Doğum yapan da cok🙏Dr nu başka bişey söylemiş olabilir...
HazalEsmerayTeke Htc70 aynen oyle cok zor aynı seyi yasadım ama kürtajla aldılar benımkini Allah bu sfer kucağımıza almayı nasip etsin insallah 🤲🏻
EnginDenizim HazalEsmerayTeke 6 düşükten sonra öğrendim pıhtılaşma olduğunu. Duzenli kullandim igne ve coraspirini Rabbime bin şükür saglikli bir doğum yaptım oğlum 11 aylık oldu. 5 ayın sonunda ikinciye hamile olduğumu öğrendim 24+2 haftalık hamileyim yine düzenli olarak iğne ve coraspirini kullaniyorum çok şükür bu oğlumda büyüyor hayırlısıyla.
Burcukkk EnginDenizim canım nasıl dayandın bilmiyorum benim iki düştüğüm oldu sonrası psikolojim alt üst oldu rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
bsrfrt bende iğne kullanıyorum 35+5 haftalık hamileyim hep korktum bişey olcak diye sanırım doğuma kadarda korkum geçmeyecek içimde hep bir kaybetme korkusu bir kere kaybettiğim için..dua edin iğneyi yapın allah can vercekse önüne hiç bişey geçmez😊