Sevdasoner Kızlar dün tetanoz aşısı oldum inanılmaz ağrım var dayanılacak gibi değil size de oldu mu olduysa nasıl gecti lütfen yardımm
Ilkannelik Sevdasoner çok aşırı ağrım olmamıştı benim sadece bi hafta kolumu çok yukarı kaldıramadım. 2dozu olucam bende
Belemirnisa Sevdasoner ben bugün ikincisini oldum birincisinde 1 hafta üzerine yatamadım bundada sanırım öyle olucak yine baya bi ağrı var çünkü
Tgbrl Sevdasoner Canım çok fazla hareket ettirme ve sakın üstüne yatma ben buz koyunca rahatladım ordaki hemşire önermişti ama doğrudan temas ettirme ince bir tülbente falan sar istersen
Sonay Sevdasoner ilk defa oluyorsan dayanılmaz demen normal ☺ Sezaryen yada bi normal doğum kadar zor olmasada gercekten Açıtıyor canım malesef 😊 iki gun sonra hafifler ve gecer üstüne yatmamaya ve fazla hareket ettirmemek acıyo hafifletir 😏
Htcdnmz Canım bende geçen hafta oldum çok ağrı yapıyor korkma hatta ben 1 hafta kolumu belli seviyeden yukarı bile kaldıramıyordum. Şuan morluk var ama ağrı kesildi çok ağrın varsa parol alabilirsin
Dyg Sevdasoner bende dün oldum ilk dozu ve dünden bugüne her işi yaptım tık yok 🤔 hatta hemşire hangi tarafını kullanmıyorsan ona yapalım bi süre ağrı olacak dedi ama şükür yok yani bende gariplik ağrıyanlar normal 😂
gulcins Evet ilk seferde acıtıyor ilk gebeliğimde baya ağrımıştı ama bu bebeğimde ilk dozunu bende geçen hafta oldum hiç ağrısı olmadı kokumu da rahatlıkla kaldırabildim🙏 İnşallah 2. Dozda böyle iyi geçer
Aysealty Sevdasoner ilk doz benimde çok agrı yapmıstı cok kullanmamaya calıs kolunu ateş te yapabiliyormus bazısında doktoruna danış cok dayanamazsan parol kullanabilirsin demişti bana doktorum.ben aşıdan sonra işe dönüp calıstm hemen ondanda cok agırmıs olabilir bilmiyorm ama 2.doz da cok rahattım hiç agrım olmadı
Pcdshn Sevdasoner hemşirenin de dediği gibi tam 3gün yumruk yemiş gibi acıdı, üzerine yatmamaya çalış.. Geçmiş olsun 😊