NesliArslan Kızlar her hafta düzenli olarak yükseliyor değerlerim geçen hafta 79 du bugün baktılar 83 oldu alt değerim ast değerim de 45 e yükseldi ultrasonla baktılar hiç bir sıkıntı yok 1 haftadan beri yememe içmemede dikkat ediyom ama düşmüyo başka bir dahilyeye gidecem sanırım 😕😕 16 haftalık hamileyim böyle olan varmı
Haticemus NesliArslan aynısı bende de oldu benim 200 kere kadar yükseldi kullandığım ilaçları kestik vitaminleri sonra yavaş yavaş düştü şimdi normal degerlerde
Fatiheren_61 NesliArslan benim de ilk gebeliğimde yükselmişti belli bi süre kontrol altındaydım sonra düşmüştü ama nasıl düştüğünü hatırlamıyorum 😊7yıl geçti üstünden.
Esrasrgn NesliArslan benimde yükseskti enginar suyu al dedi doktorum aktardan onu deneyebilirsin doktoruna danışarak
NesliArslan Haticemus canım inanki hiç bir ilaç kullanmadım belki onlardan yükseliyo diye ama yine yükselmeye devam etti 🙄
Haticemus NesliArslan benim ona bağlıydı karaciğerime sarılık testlerime felan baktılar normaldi buna bağladılar
Sekar Minikmucizem_ hayır kullanmıyorum. Sadece decavit kullanıyordum şu an onu da kestik bakalım inşallah düşer